طرز تهیه کیک زنجبیل

2
Likes
116
Views

535 دنبال‌کننده

زنجبیل یکی از پرکاربردترین ادویه‌هاست و خواص بسیار زیادی داره. از جمله به درمان آسم و آلرژی کمک می‌کنه، دل درد رو کاهش میده، تاثیر ضد سرطانی داره و بسیاری خواص دیگه... با این همه خاصیت، چی میتونه بهتر از یه کیک خوشمزه‌ی زنجبیلی به عنوان عصرونه باشه باشه؟!

Difficulty
سخت
Preparation
75 دقیقه

مواد اولیه

تخم مرغ

4 عدد

وانیل

0.25 قاشق غذا خوری

شکر

1 پیمانه

روغن

0.66 پیمانه

شیر

1 پیمانه

آرد

2 پیمانه

خردل

0.5 قاشق غذا خوری

پودر زنجبیل

1 قاشق غذا خوری

کره

1 قاشق غذا خوری

روغن

1 قاشق غذا خوری

آرد

1 قاشق غذا خوری

کنجد

0.5 پیمانه

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

تخم مرغ‌ها در ظرفی بشکنید وبه همراه شکر و وانیل با دور تند همزن برقی، 5 دقیقه هم بزنید تا پف کند و کِرِم رنگ شود.

0.66 پیمانه روغن و شیر را نیز به مواد اضافه کنید و مجددا هم بزنید.

آرد، بیکینگ پودر و پودر زنجبیل را الک کرده، به تدریج به مواد اضافه کنید و با همزن، خوب هم بزنید.

یک قاشق غذاخوری کره، روغن و آرد را با هم مخلوط کرده و کف قالب را با آن چرب کنید.

ابتدا کنجدها را کف قالب بپاشید و سپس مایه کیک را درون قالب بریزید.

قالب را به مدت 1 ساعت درون فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

کیک خوشمزه‌ی شما آماده‌ست، نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه