طرز تهیه بقچه بادمجان

23
Likes
1235
Views

1252 دنبال‌کننده

بادمجان بقچه‌ای نوعی پیش‌غذای ساده، زیبا و خوشمزه است که اگر از طرفداران بادمجان باشید از طعم این پیش‌غذا نیز شگفت زده خواهید شد.

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

بادمجان

6 عدد

فلفل دلمه ای

1 عدد

پنیر پیتزا

300 گرم

گوشت

300 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

رب

2 قاشق غذا خوری

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

گوجه گیلاسی

برای تزیین

روغن

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

پیاز نگینی شده را سرخ کرده و گوشت چرخ شده را اضافه کنید.

سیر خرد شده سپس فلفل دلمه‌ای نگینی شده را اضافه کنید.

ادویه‌ها و رب را اضافه کنید.

یک بادمجان بلند و پهن انتخاب کنید، به صورت نواری برش داده و سرخ کنید.

برای تهیه سس؛ رب، روغن، پودر سیر، زردچوبه، آویشن و آب جوش را با هم ترکیب کنید.

نوارهای بادمجان را یه شکل متقاطع رو هم قرار دهید، مواد گوشتی را وسط بادمجان گذاشته و با خلال دندان فیکس کنید.

یک گوجه گیلاسی به خلال دندان بزنید و در سس آماده شده قرار دهید.

دستورپخت‌های مشابه