طرز تهیه ته‌انداز مرغ

0
Likes
18
Views

490 دنبال‌کننده

همیشه که نباید مرغ رو به یه شکل درست کرد! رو‌های مختلف طبخ، باعث میشه طعم‌های جدیدتری رو هم امتحان کنید؛ مثل ته‌انداز مرغ که هم خیلی ساده‌ست، هم خیلی خوشمزه.

Difficulty
آسان
Preparation
90 دقیقه

مواد اولیه

ران مرغ

2 عدد

زعفران

1 قاشق چای خوری

زردچوبه

به مقدار لازم

تخم گشنیز

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

سیر

3 حبه

لیمو ترش

1 عدد

پیاز

1 عدد

روغن

به مقدار لازم

سیب زمینی

به مقدار لازم

برنج

3 پیمانه

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

مرغ‌ها را با 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، ادویه‌ها، پیاز، سیر، آب لیمو ترش و تخم گشنیز مزه دار کنید.

روی ظرف مرغ را پلاستیک سلفون بکشید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

درون قابلمه مقداری روغن و زعفران بریزید و مرغ را به همراه سیب‌ زمینی‌ها کف قابلمه قرار دهید.

برنج نیم‌پز را روی مرغ‌ها بریزید، روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید دم بکشد.

غذای شما آماده‌ست، نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه