طرز تهیه پاستا میت بال

21
Likes
809
Views

537 دنبال‌کننده

پاستا میت بال از جمله پاستاهایی است که زمان پخت کوتاهی دارد و به سادگی میتوانید از طعمی جدید لذت ببرید.

Difficulty
متوسط
Preparation
45 دقیقه

مواد اولیه

پاستا

200 گرم

گوشت

200 گرم

پیاز

1 عدد

پونه

2 قاشق غذا خوری

ریحان

2 قاشق غذا خوری

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

پوره گوجه فرنگی

1 لیوان

سیر

1 حبه

روغن

به مقدار لازم

فلفل سبز

1 عدد

فلفل قرمز

1 عدد

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.گوشت، پونه، ریحان، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه را خوب ورز دهید و به شکل کوفته ریزه درآورید.

2.داخل تابه روغن و سیر رنده شده را تفت دهید.

3.فلفل رنگی و پوره گوجه را اضافه کرده و اجازه دهید سس غلیظ شود.

4.کوفته ها را اضافه کرده تا با حرارت ملایم بپزد.

5.پاستا را داخل آب جوش همراه کمی نمک و روغن بپزید که نیازی به دم کردن نداشته باشد.

6.در آخر به همراه میت بال های آماده شده سرو کنید.

دستورپخت‌های مشابه