طرز تهیه جوجه کباب دودی

22
Likes
908
Views

180 دنبال‌کننده

در این روش پخت یک تکه ذغال به همراه فویل داخل تابه قرار داده میشود که روش مناسبی برای دودی کردن غذای شما بدون احتیاج به هیزم و منقل است.

Difficulty
متوسط
Preparation
45 دقیقه

مواد اولیه

سینه مرغ

2 عدد

پیاز خلالی

2 عدد

زعفران

2 قاشق سوپ خوری

فلفل دلمه ای

0.5 عدد

سس مایونز

1 قاشق سوپ خوری

ماست

1 قاشق سوپ خوری

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

مرغ را خرد کنید، پیاز و فلفل دلمه ای را خلال خرد کرده و روی مرغ بریزید.

ماست و سس مایونز را اضافه کنید، دقت کنید ماست را میتوانید حذف کنید ولی سس مایونز برای ترد شدن مرغ لازم است.

نمک و فلفل را اضافه کنید، بهتر است مواد حدود 4 تا 5 ساعت استراحت کند تا سس کامل به خورد گوشت مرغ برود.

بعد از این مدت گوشت را به سیخ های فلزی کوچک بکشید،‌داخل تابه با حرارت کم و با در بسته قرار دهید.

اجازه دهید یک طرف تغییر رنگ دهد و بعد برگردانید.

یک تکه زغال را روی حرارت بگذارید تا کامل سرخ شود.

یک کاسه را فویل کشیده و وسط تابه قرار دهید، زغال سرخ شده را وسط کاسه بگذارید، یک قطره روغن روی زغال بریزید و بلافاصله در تابه رو بگذارید.

دودی از زغال بلند می شود؛ اجازه دهید دود داخل تابه در بسته بماند تا جوجه ها دودی شوند.

حدود یک ربع زمان میبرد تا دود زغال تمام شود، بعد از این مدت جوجه ها برای سرو آماده اند.

دستورپخت‌های مشابه