طرز تهیه جوجه چینی

31
Likes
1748
Views

1290 دنبال‌کننده

جوجه‌چینی که به عنوان پیش‌غذا و غذای اصلی سرو می‌شود، از دسته غذاهای سوخاری بسیار محبوب است.

Difficulty
متوسط
Preparation
30 دقیقه

مواد اولیه

فیله مرغ

1 عدد

سفیده تخم مرغ

2 عدد

آرد

1 پیمانه

روغن

0.5 پیمانه

ماءالشعیر

1 پیمانه

بکینگ پودر

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

سفیده ها را با همزن بزنید تا کف کند و آب زیر آن نماند.

در ظرف دیگری آرد، بیکینگ پودر و فلفل را ترکیب کرده سپس روغن مایع را اضافه کنید.

ماءالشعیر را اضافه کنید و هم بزنید؛ (میتوان به جای ماءالشعیر از شیر هم استفاده کرد، اما با ماءالشعیر کیفیت بهتر میشود).

گاز ماءالشعیر را اضافه کنید؛ (این خمیر نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد).

سفیده‌ها را اضافه کنید؛ (ٰماءالشعیر و سفیده ها خنک باشند تا پف خمیر بیشتر شود).

خمیر را برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

فیله‌ها را نمک زده، داخل خمیر بغلطانید، اضافه‌های خمیر را بگیرید و داخل روغن سرخ کنید.

میتوانید از پیاز حلقه ای ،قارچ ،سوسیس ،کلم،سیب زمینی هم استفاده کنید.

دستورپخت‌های مشابه