طرز تهیه اسلایس توت فرنگی

15
Likes
1182
Views

1260 دنبال‌کننده

توت فرنگی از میوه‌های خوشمزه و محبوب بهاری است که می‌توانید این دسر‌ فوق العاده‌ را با آن تهیه کنید و در میهمانی‌ها سرو کنید.

Difficulty
آسان
Preparation
45 دقیقه

مواد اولیه

تخم مرغ

2 عدد

آرد

1 پیمانه

شکر

0.5 پیمانه

وانیل

به مقدار کم

شیر

0.25 پیمانه

روغن

0.5 پیمانه

توت فرنگی

300 گرم

سس خردل

0.25 قاشق چای خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.ابتدا تخم مرغ، کره و وانیل را حدود ۵ دقیقه خوب با همزن بزنید تا سفید و کشدار شود.

2. روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید.

3.آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید .

4. در قالب ۲۰ ×۳۰ که از قبل چرب کردید بریزید و روی آن را خوب صاف کنید و بعد توت فرنگی های اسلایس شده را روی کیک بچینید.

5. در فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید .

6. وقتی که دور کیک طلایی شد کیک ما آماده است. این زمان تقریبی است.

7.یک لیوان توت فرنگی خرد شده و 2 قاشق غذا خوری شکر را در ظرف مناسب (ترجیحا لعابی) روی حرارت کم بگذارید کمی که نرم شد با گوشت کوب برقی پوره کنید.

8.یک قاشق مرباخوری پودر نشاسته ذرت را با یک قاشق غذا خوری آب مخلوط کنید .

9.به توت فرنگی‌ها اضافه کنید و سریع هم بزنید تا گلوله نشود. کمی که غلیظ شد مثل فرنی از روی حرارت بردارید و از الک رد کنید.

دستورپخت‌های مشابه