طرز تهیه تاکو گوشت

6
Likes
501
Views

594 دنبال‌کننده

تاکو در زبان مکزیکی معادل انگلیسی کلمه «ساندویچ» هست. جالبه بدونید غذای تاکو برای مردم مکزیک اونقدر مهمه که روز ۴ اکتبر به نام «روز ملی تاکو» نامگذاری شده! وقتش نشده خودتون سرآشپز یه غذای مهم و بین‌المللی باشید؟!

Difficulty
سخت
Preparation
40 دقیقه

مواد اولیه

نان تاکو

4 عدد

روغن

به مقدار لازم

پیاز

1 عدد

سیر

3 حبه

گوشت

200 گرم

فلفل سیاه

به مقدار لازم

فلفل قرمز

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل دلمه ای

1 پیمانه

گوجه فرنگی

1 پیمانه

گشنیز

به مقدار لازم

لیمو ترش

1 عدد

کاهو

به مقدار لازم

پیازچه

به مقدار لازم

پنیر چدار

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

نان تاکو را در ماهیتابه‌ای بدون روغن قرار دهید تا کمی سفت و آماده‌ی فرم گرفتن شود.

نان‌ها را مطابق شکل تاکو، فرم دهید.

پیاز و سیر خرد شده را در ماهیتابه‌ای با روغن تفت بدهید.

گوشت را به آنها اضافه کنید و مجددا تفت بدهید.

فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد با هم سرخ شوند و کامل بپزند.

در ظرف جداگانه‌ای، گوجه فرنگی و گشنیز خرد شده را با نمک و فلفل و سیر مخلوط کنید و بر روی آن، آب لیموی تازه بریزید.

داخل نان تاکو را با کاهوی خرد شده تزئین کنید.

مقداری از گوشت را داخل نان قرار دهید و سپس از سس گوجه‌ فرنگی و گشنیز بر روی آن بریزید.

روی نان تاکو را با پنیر چدار رنده شده و پیازچه تزئین کنید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه