طرز تهیه فلافل

41
Likes
2321
Views

1487 دنبال‌کننده

فلافل یکی از محبوب‌ترین غذاهای جنوبی است که به دلیل طعم جذاب و منحصر‌به‌فرد خود، طرفداران زیادی در سراسر کشور دارد.

Difficulty
آسان
Preparation
90 دقیقه

مواد اولیه

آبلیمو

2 قاشق سوپ خوری

ارده

0.25 فنجان

ماست

0.25 فنجان

روغن

به مقدار لازم

آرد

0.5 فنجان

خردل

2 قاشق چای خوری

زیره

2 قاشق چای خوری

پودر فلفل قرمز

0.25 قاشق چای خوری

نمک

1 قاشق چای خوری

برگ‌ گشنیز

1 فنجان

برگ جعفری

1 فنجان

نخود

2 فنجان

سیر

6 حبه

پیاز سفید

2 فنجان

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.حبه‌های سیر و پیاز را در یک غذا ساز بریزید و بزنید تا خوب ریز بشوند. مخلوط را بیرون بیاورید و در ظرف بریزید و کنار بگذارید. 2.نخود، جعفری، گشنیز، نمک، پودر فلفل و زیره را در غذا ساز بریزید تا مخلوط شوند اما پوره نشوند. 3.مخلوط پیاز را درون غذا ساز بریزید. بیکینگ پودر و مقدار مناسبی آرد را اضافه کنید. 4.آرد را به مخلوط اضافه کنید. 5.مخلوط فلافل را در یک کاسه بریزید و در آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و ۱ ساعت در یخچال بگذارید. 6.زمانی که مخلوط فلافل سرد می‌شود سس ارده را درست کنید. ماست،‌ ارده و آب لیمو را با هم بزنید. نمک و فلفل اضافه کنید و در ظرف آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید. 7.زمانی که مخلوط فلافل سرد شد، با یک ملاقه بستنی کوچک یا قاشق آن را به شکل توپ‌های کوچک در بیاورید. برای هر فلافل ۳ قاشق سوپ‌خوری از مخلوط را استفاده کنید. 8. یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط قرار دهید و مقدار مناسبی روغن کانولا در آن بریزید تا کف تابه خوب گرفته شود. بگذارید تابه ۳ دقیقه داغ شود سپس فلافل ها را یکی یکی اضافه کنید. 9. سه تا چهار فلافل را داخل یک نان پیتا که از وسط تا کرده‌اید قرار دهید و روی آن سس ارده‌ای را که آماده کرده‌اید بچکانید و میل کنید.

دستورپخت‌های مشابه