طرز تهیه فسنجان

18
Likes
1827
Views

537 دنبال‌کننده

خورش فسنجان از دوست داشتنی‌ترین و خاص‌ترین خورش‌های ایرانی است و پخت آن نیاز به مهارت زیادی دارد.

Difficulty
متوسط
Preparation
180 دقیقه

مواد اولیه

گردو

200 گرم

گوشت

200 گرم

سیب

1 عدد

هویج

1 عدد

پیاز

2 عدد

رب انار

0.5 لیوان

شکر

به مقدار لازم

پودر هل

1 قاشق چای خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.پیازها را رنده کرده و نیمی از آن را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و ورز دهید.

2.بصورت قلقلی در بیاورید و کنار بگذارید.

3.مابقی پیاز رنده شده را داخل قابلمه ریخته به همراه کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

4.گوشت را اضافه کرده و تفت دهید.

5.گردو را با مقداری آب به کمک گوشت کوب برقی یا مخلوط کن خوب له کنید.

6.گردو له شده به همراه سیب و هویج رنده شده را با کمی آب به خورشت اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید و تا یک ساعت زمان پخت بدهید.

7.رب انار و در صورت تمایل شکر را اضافه کرده و 2 دیگر زمان دهید تا خورشت جا بیفتد و روغن بندازد.

8.در این مدت در قابلمه را باز بگذارید. در اواخر پخت مقداری پودر هل اضافه کنید.

دستورپخت‌های مشابه