طرز تهیه دسر گیلاس

11
Likes
435
Views

535 دنبال‌کننده

میدونستید که کشور ایران، بعد از ترکیه و امریکا، سومین تولیدکننده‌ی گیلاس در جهانه؟ حالا که این نعمت ارزشمند رو داریم، به نظرتون نباید به فکر یه ابتکار عمل خوشمزه برای وعده‌ی جذاب دسر باشیم؟!

Difficulty
آسان
Preparation
10 دقیقه

مواد اولیه

خامه

100 گرم

پنیر خامه‌ای

100 گرم

وانیل

1 قاشق چای خوری

پودر قند

2 قاشق غذا خوری

کمپوت گیلاس

1 عدد

بیسکوییت

150 گرم

شیر

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا خامه صبحانه، پنیر خامه‌ای، وانیل و پودر قند را با مخلوط کن، خوب هم بزنید.

گیلاس‌ها را نصف کنید و هسته‌ی آنها را جدا کنید.

بیسکوییت‌ها را خرد کنید.

در ظرف مخصوص دسر، ابتدا مقداری از مخلوط خامه و پنیر، سپس بیسکوییت خرد شده، چند قاشق شیر و گیلاس بچینید.

این ترکیب را چند لایه تکرار کنید.

می‌توانید روی دسر را با گیلاس تازه تزئین کنید. نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه