طرز تهیه لقمه سوخاری

3
Likes
287
Views

593 دنبال‌کننده

لقمه یا ساندویچ مرغ اگه همراه با افزودنی‌های خوشمزه باشه، قطعا یکی از بهترین انتخاب‌هاست. حالا کافیه که سوخاری هم بشه، معلومه که دیگه حرف نداره!

Difficulty
آسان
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

سینه مرغ

1 عدد

سیب زمینی

1 عدد

فلفل دلمه ای

0.5 عدد

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

پودر کاری

به مقدار لازم

پودر سیر

به مقدار لازم

نان لواش

1 بسته

تخم مرغ

1 عدد

پودر سوخاری

1 پیمانه

روغن

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

سینه مرغ را بپزید و به صورت ریش شده در ظرف بریزید.

فلفل دلمه‌ای و سیب زمینی خرد شده را به همراه ادویه‌ها به مرغ اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید.

مواد را داخل نان لواش بریزید و آنها را به صورت لقمه بپیچید.

درون تابه مقداری روغن بریزید.

لقمه‌ها را در تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه