طرز تهیه پیچاق قیمه

21
Likes
2272
Views

1272 دنبال‌کننده

پیچاق قیمه یکی از خورش‌های خوشمزه و پرطرفدار استان اردبیل است که از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به خورش قیمه و خورش خلال کرمانشاه دارد.

Difficulty
سخت
Preparation
240 دقیقه

مواد اولیه

گوشت

250 گرم

خلال بادام

1 پیمانه

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذا خوری

زعفران

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

زرده تخم مرغ

1 عدد

پیاز

1 عدد کوچک

پیازداغ

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

گوشت را با پیاز تفت دهید، فلفل و آب را اضافه کنید، (آب این خورش باید کم باشد) و بگذارید بپزد.

بعد 30 - 60 دقیقه خلال بادام را اضافه کنید و حدود 2 - 3 ساعت اجازه دهید بپزد.

بعد از این مدت که آب خورش کشیده شد و تقریبا به روغن افتاد نمک و زعفران را اضافه کنید.

در اخر زرده تخم مرغ را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه با پیاز داغ فراوان سرو کنید.

اگر میخواهید رنگ خورش زعفرانی باشد رب اضافه نکنید.

دستورپخت‌های مشابه