طرز تهیه همبرگر خانگی

7
Likes
424
Views

544 دنبال‌کننده

اینکه بتونید یه همبرگر خیلی خوشمزه رو خودتون تو خونه درست کنید و دیگه خیالتون از بابت مقدار گوشت مصرفی و بقیه‌ی مواد تشکیل دهنده‌ش راحت باشه، به نظرتون واقعا ایده‌آل نیست؟!

Difficulty
متوسط
Preparation
40 دقیقه

مواد اولیه

پیاز

2 عدد

گوشت

300 گرم

پودر سوخاری

2 قاشق غذا خوری

روغن

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل سیاه

به مقدار لازم

پنیر گودا

2 ورقه

نان همبرگری

2 عدد

سس فرانسوی

به مقدار لازم

کاهو فرانسوی

به مقدار لازم

گوجه فرنگی

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا پیازها را رنده کنید.

پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده، پودر سوخاری، نمک و فلفل مخلوط کنید.

بین دو لایه‌ی یک کیسه‌ی فریزری، مقداری از گوشت را قرار دهید و آن را پخش کنید و به شکل همبرگر دربیاورید.

کف تابه‌ی روی حرارت را با مقدار کمی روغن مایع چرب کنید و پس از داغ شدن تابه، برگرها را روی آن قرار دهید.

بعد از حدود 5 دقیقه، برگرها را برگردانید و در صورت تمایل، روی آن پنیر گودا قرار دهید.

بعد از سرخ شدن برگرها، در کف نان مقداری سس فرانسوی بریزید و به ترتیب چند ورقه کاهوی فرانسوی، برگر و چند قطعه پیاز و گوجه فرنگی حلقه‌ای شده قرار دهید و نان همبرگری را روی آن بگذارید.

ساندویچ خوشمزه‌ی شما آماده‌ست، نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه