طرز تهیه دمپخت شیرازی

18
Likes
2095
Views

7 دنبال‌کننده

دمپخت شیرازی از پلوهای سنتی شهر شیراز است که بسیار خوش طعم و مقوی است.

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

برنج

2 پیمانه

گوشت

200 گرم

پیاز

2 عدد

کلم خرد شده

100 گرم

هویج

100 گرم

شوید

50 گرم

ترخون

50 گرم

جعفری

50 گرم

ریحان

50 گرم

تره

50 گرم

عدس پخته شده

0.5 پیمانه

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

گوشت راباپیاز و ادویه بپزید.

هویج و کلم را خرد کنید و کنار بگذارید.

یک عدد پیاز را خرد کنید و تفت دهید زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.

هویج و کلم را افزوده و تفت دهید.

کمی آب بریزید و بگذارید سبزی پخته شود

برنج را افزوده و در صورت نیاز کمی آب یا ابگوشت اضافه کنید.

آب برنج که کشیده شد گوشت را بین برنج بگذارید و دمپخت را دم کنید.

دستورپخت‌های مشابه