طرز تهیه روما

6
Likes
816
Views

197 دنبال‌کننده

راسته‌ی گوساله‌ی لذیذ رو با این روش لذیذتر کنید و از طعم خوب اون لذت ببرید.

Difficulty
سخت
Preparation
45 دقیقه

مواد اولیه

راسته گوساله

300 گرم

پنیر چدار ورقه ای

1 ورقه

قارچ

5 عدد

شیر

300 میلی‌لیتر

سیر

1 حبه

پنیر پارمسان

2 قاشق سوپ خوری

جعفری خرد شده

1 قاشق سوپ خوری

ریحان خرد شده

1 قاشق سوپ خوری

سس کچاپ

1 قاشق غذا خوری

روغن زیتون

به مقدار لازم

فلفل سیاه

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

گوشت راسته را با چاقو برش بزنید تا باز شود.

نمک، فلفل و روغن زیتون را به گوشت اضافه کنید و 1-2 ساعت به گوشت استراحت دهید تا مزه دار شود.

یک نایلون روی گوشت قرار دهید و با بیفتک کوب به آن ضربه بزنید.

سس کچاپ را سطح گوشت بزنید.

روی گوشت پنیر چدار، پنیر پارمزان، جعفری و ریحان بریزید و آن را رول کنید.

سپس با خلال دندان گوشت رول شده را ببندید.

گوشت را در ماهیتابه سرخ کنید تا رنگ آن عوض شود.

در نهایت گوشت را 8-10 دقیقه داخل فر قرار دهید.

پنیر و شیر را روی گاز بجوشانید تا غلیظ شود و بعد روی گوشت بریزید.

قارچ ها را بپزید و گوشت را با قارچ پخته شده سرو کنید.

دستورپخت‌های مشابه