طرز تهیه شیرینی مشهدی

26
Likes
1798
Views

1188 دنبال‌کننده

شیرینی مشهدی که به شیرینی مربایی، آلمانی و مارمالادی نیز معروف است، یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌هایی است که بافت لطیف و ماندگاری بالایی دارد.

Difficulty
آسان
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

روغن جامد قنادی

100 گرم

رنده پوست پرتقال

1 عدد

زرده تخم مرغ

2 عدد

وانیل

به مقدار کم

بکینگ پودر

0.5 قاشق چای خوری

پودر قند

100 گرم

شیر

0.25 پیمانه

روغن مایع

25 گرم

آرد

به مقدار لازم

مارمالاد

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1. ابتدا روغن جامد، وانیل، روغن مایع، پودر قند و پوست رنده شده پرتقال را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. 2. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید وبا همزن بزنید تا یکدست شود. 3. شیر، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. 4. خمیر را به ضخامت ۲_۳میلی متر بین پلاستیک های تقریبا ضخیم باز کنید و به شکل دلخواه قالب بزنید. نیم دیگر خمیر را با همان کاتر فقط وسط شیرینی را با یک کاتر یک سانتی‌متری در آورید. 5. خمیر را با کمک یک وسیله یا پالت داخل سینی که کاغذ روغنی انداخته‌اید بچینید. 6. به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۱۰ درجه گرم شده قرار دهید. وقتی شیرینی‌ها پخت آن‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید تا کاملا خنک شود سپس روی شیرینی‌های که کامل هستند مارمالاد یا بریلو در طعم های مختلف بریزید. لایه رویی را که وسط آن خالی است روی مارمالادها قرار هید.

دستورپخت‌های مشابه