طرز تهیه کیک دبل چاکلت

72
Likes
3530
Views

222 دنبال‌کننده

کیک شکلاتی بافت بسیار لطیف و طعم بسیار خوبی دارد و یک پیشنهاد ویژه برای دوست داران شکلات است.

Difficulty
آسان
Preparation
30 دقیقه

مواد اولیه

شكلات شيری كاكائويی

100 گرم

كره

130 گرم

شکر

120 گرم

تخم مرغ

3 عدد

آرد

1.5 پیمانه

شیر

0.5 پیمانه

پودر کاکائو

2 قاشق غذا خوری

سس خردل

2 قاشق چای خوری

وانیل

به مقدار کم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

شكلات را روی بخار کتری بگذارید تا آب شود، اجازه دهید خنک شود.

كره‌ی به دمای محیط رسیده را با شكر و وانيل هم بزنید تا کرمی رنگ و پف دار شود.

تخم مرغ‌ها را به ترتیب به مواد اضافه کنید و ١دقيقه با همزن بزنید.

شكلات آب شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس شیر را اضافه کنید.

آرد، پودر كاكائو و بیکینگ پودر الك شده را كم كم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

مواد را در قالب ٢٠سانتي بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه ي ١٨٠بگذارید تا كيك بپزد.

در این دستورپخت برای روی كيك از ١٥٠گرم شكلات شيري قهوه اي و ١٠٠گرم خامه صبحانه که از قبل به روش بن ماری آب شده استفاده شده است.

دستورپخت‌های مشابه