طرز تهیه پفک گردویی

15
Likes
1152
Views

220 دنبال‌کننده

پفک گردویی یا شیرینی پیچ‌انگشتی، اصالت تبریزی و طعمی دلچسب دارد؛ همچنین در مدت زمان کوتاهی تهیه می‌شود.

Difficulty
آسان
Preparation
30 دقیقه

مواد اولیه

زرده تخم مرغ

3 عدد

پودر قند

90 گرم

گردو ی خرد شده

50 گرم

هل

به مقدار کم

خلال پسته

برای تزیین

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.ابتدا زرده ها، پودر قند و هل را کاملاً با همزن برقی بزنید (پودر قند را به تدریج اضافه کنید) تا زمانی‌که کاملا کرم مانند شود (حدود ۱۵ دقیقه). 2.گردوها را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا یکدست شود. 3. فر را روی حرارت ١٨٠ درجه روشن کنید؛ سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. 4.از مخلوط تخم مرغی بردارید و به اندازه‌های کوچک روی کاغذ روغنی بریزید، فاصله شیرینی‌ها را رعایت کنید تا بعد از پف کردن به هم نچسبند. 5.سینی فر را در طبقه وسط فر داغ شده قرار دهید و حدود هفت تا ده دقیقه برای پخت زمان دهید؛ (زمان درست پخت به بزرگی و کوچکی شیرینی ها بستگی دارد؛ سعی کنید اندازه ها را رعایت کنید تا همه همزمان پخته شوند). 6.زمانیکه ته شیرینیها طلایی شد پخت کافیست؛ از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند .

دستورپخت‌های مشابه