طرز تهیه کرپ مرغ

8
Likes
732
Views

537 دنبال‌کننده

کرپ غذایی با منشأ فرانوسوی و شکل خیلی نازک پنکیک هست که محتواش میتونه از شکر و نوتلا گرفته تا هر نوع ماده غذایی دیگه‌ای باشه. پیشنهاد ما اینه که طعم متفاوت کرپ مرغ رو، حتما امتحان کنید!

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

تخم مرغ

3 عدد

آرد

1 پیمانه

شیر

1.5 پیمانه

روغن

3 قاشق غذا خوری

آب

1.5 پیمانه

سینه مرغ

1 عدد

پیاز

1 عدد متوسط

پیازچه

2 قاشق غذا خوری

جعفری

2 قاشق غذا خوری

کرفس

2 قاشق غذا خوری

سیر

1 حبه

سس مایونز

0.5 پیمانه

ماست چکیده

0.5 پیمانه

آویشن

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

آرد را داخل ظرفی بریزید.

تخم مرغ‌ها را به آرد اضافه کنید.

سپس شیر، روغن و مقداری نمک به آن اضافه کنید و مخلوط را با همزن دستی، هم بزنید.

ماده‌ی نسبتا رقیقی که آماده می‌شود را حدود نیم‌ساعت در یخچال استراحت بدهید.

ماهیتابه‌ی تفلونی را چرب کنید و یک ملاقه از مواد را درون آن بریزید، تابه را مقداری حرکت دهید تا مواد به صورت یکدست کف آن پخش شود.

زمانی که مواد شروع به حباب زدن کرد، آن را زیر و رو کنید.

همه‌ی مواد را به این ترتیب درست کنید و در نهایت روی آنها را با یک پلاستیک بپوشانید تا خشک نشوند.

برای تهیه‌ی مواد داخل کرپ، ابتدا استخوان‌های سینه‌ی مرغ را جدا کنید.

مرغ را مکعبی خرد کنید و به همراه پیاز ریز خرد شده، نمک و کمی آب بپزید.

مخلوط سس مایونز و ماست را به همراه سبزیجات و سیر با گوشت کوب برقی کاملا مخلوط کنید.

سپس سس را به مرغی که کاملا خنک شده اضافه کنید و فلفل و آویشن را نیز بیفزایید.

مقداری از مواد را داخل کرپ‌ها بریزید، آنها را به شکل پلیسه جمع کنید و خلال بزنید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه