طرز تهیه گوشت شکم پر

6
Likes
625
Views

7 دنبال‌کننده

غذاهای شکم‌پر عمدتاً مجلسی هستند؛ قلوه گاه شکم‌پر که اصالتاً شیرازی است، میزبان خوبی برای مهمانی‌های شماست.

Difficulty
متوسط
Preparation
45 دقیقه

مواد اولیه

گوشت

300 گرم

پیاز

3 عدد

آلو

5 عدد

زیره

1 قاشق مربا خوری

ادویه خورشتی

1 قاشق چای خوری

گرد لیمو عمانی

1 قاشق چای خوری

روغن

0.5 فنجان

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذا خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

درظرفی پیازها را نگینی خرد کرده ادویه، روغن، نمک و فلفل را اضافه کنید.

به مواد یک ساعت استراحت دهید.

بایک نخ و سوزن تمیز دور تا دور گوشت را با مقداری درز بدوزید تا مثل یک کیسه شود.

چندقاشق از پیازها و آلو را در شکم گوشت بریزید و درز باقی مانده را بدوزید.

مابقی پیازها، رب گوجه و آب را در قابلمه ریخته اجازه دهید گوشت درون آن بپزد.

دستورپخت‌های مشابه