طرز تهیه کرم کارامل زعفرانی

4
Likes
223
Views

594 دنبال‌کننده

کرم کارامل از اون دسرهاییه که هیچ وقت تکراری نمیشه. از عطر و طعم زعفرون هم که هرچی بگیم کم گفتیم. پس دیگه چه دلیلی می‌مونه که نریم سرغ کرم کارامل زعفرونی؟!

Difficulty
سخت
Preparation
75 دقیقه

مواد اولیه

زعفران

1 قاشق چای خوری

شیر

1.5 پیمانه

خامه

6 قاشق غذا خوری

تخم مرغ

2 عدد

زرده تخم مرغ

3 عدد

وانیل

1 قاشق غذا خوری

شکر

1 پیمانه

شکر قهوه‌ای

1 پیمانه

آب

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا زعفران‌ها را در هاون بکوبید تا کاملا خرد شوند.

سپس مخلوط شیر، خامه و زعفران را روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا یکدست شود.

در ظرفی دیگر تخم مرغ‌ها، زرده‌های تخم مرغ، وانیل و شکر را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید.

سپس مخلوط شیر و خامه را پس از آنکه از روی یک صافی رد کردید، بر روی ظرف حاوی تخم مرغ‌ها و شکر بریزید و خوب هم بزنید.

شکر قهوه‌ای را درون تابه‌ای ریخته، روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا ذوب شود.

در کف قالب مورد نظر ابتدا شکر قهوه‌ای ذوب شده ریخته و به مدت 5 دقیقه به آن استراحت دهید تا با محیط هم‌دما شود.

بعد از آن مایه‌ی کرِم آماده شده را درون قالب بریزید.

یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و بعد از آنکه قالب‌های کرم کارامل را درون آن گذاشتید، به مدت 15 دقیقه روی حرارت بگذارید و درب آن را ببندید تا کرم کارامل بخارپز شود.

سپس قالب‌ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

دسر خوشمزه‌ی شما آماده‌ست، نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه