آموزش کیک براونی دوره دوم

معرفی دوره

براونی (Chocolate brownie) یک شیرینی شکلاتی بسیار مطبوع است که از آرد، کره، تخم مرغ، شکر، شکلات یا پودر کاکائو تهیه می‌شود. البته در دستور پخت براونی نسبت به کیک‌های شکلاتی معمولی، آرد کمتری به کار می‌رود. براونی شیرینی قدیمی با گذشته‌ای طولانی محسوب نمی‌شود. بلکه اولین دفعه در ایالت متحده آمریکا و در سال‌های پایانی قرن نوزدهم میلادی طبخ شد و طرز پخت آن در طول نیمه اول قرن بیستم توسعه پیدا کرد. به‌طوری که تبدیل به یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های آمریکا و کانادا گردید. بروانی به صورت تخت و چهارگوش قالب زده می‌شود و از لحاظ شکل و طعم بافت، چیزی مابین کیک و بیسکوئیت است. برانی وقتی برش می‌خورد و تعداد آن زیاد می‌شود به صورت جمع، براونیز Brownies نامیده می‌شود. همان‌طور که گفتیم براونی در ظاهر کلاسیک آن به صورت مربعی یا مستطیلی برش زده می‌شود. در ترکیب آن نیز از مغز خشک‌بار مانند گردو، بادام یا پسته استفاده می‌کنند یا از خامه فرم گرفته، چیپس شکلات و فراستینگ یا روکش نرم کره‌ای و تخم‌مرغی. براونی اغلب گرم سرو می‌شود. بعضی از افراد دوست دارند براونی را با بستنی میل کنند و بعضی دیگر با سس شکلات گرم. گرچه بنا بر سلیقه و ذائقه می‌شود براونی را با انواع چیزهای دیگری مانند خامه، کارامل، پودر مارزیپان یا پودر شکر تزئین و سرو کرد.
براونی (Chocolate brownie) یک شیرینی شکلاتی بسیار مطبوع است که از آرد، کره، تخم مرغ، شکر، شکلات یا پودر کاکائو تهیه می‌شود. البته در دستور پخت براونی نسبت به کیک‌های شکلاتی معمولی، آرد کمتری به کار می‌رود. براونی شیرینی قدیمی با گذشته‌ای طولانی محسوب نمی‌شود. بلکه اولین دفعه در ایالت متحده آمریکا و در سال‌های پایانی قرن نوزدهم میلادی طبخ شد و طرز پخت آن در طول نیمه اول قرن بیستم توسعه پیدا کرد. به‌طوری که تبدیل به یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های آمریکا و کانادا گردید. بروانی به صورت تخت و چهارگوش قالب زده می‌شود و از لحاظ شکل و طعم بافت، چیزی مابین کیک و بیسکوئیت است. برانی وقتی برش می‌خورد و تعداد آن زیاد می‌شود به صورت جمع، براونیز Brownies نامیده می‌شود. همان‌طور که گفتیم براونی در ظاهر کلاسیک آن به صورت مربعی یا مستطیلی برش زده می‌شود. در ترکیب آن نیز از مغز خشک‌بار مانند گردو، بادام یا پسته استفاده می‌کنند یا از خامه فرم گرفته، چیپس شکلات و فراستینگ یا روکش نرم کره‌ای و تخم‌مرغی. براونی اغلب گرم سرو می‌شود. بعضی از افراد دوست دارند براونی را با بستنی میل کنند و بعضی دیگر با سس شکلات گرم. گرچه بنا بر سلیقه و ذائقه می‌شود براونی را با انواع چیزهای دیگری مانند خامه، کارامل، پودر مارزیپان یا پودر شکر تزئین و سرو کرد.

جلسات دوره (39 جلسه)

1. فاج اورئو 1
2. فاج اورئو 2
3. فاج اورئو 3
4. فاج اورئو 4
5. براونی نارگیلی 1
6. براونی نارگیلی 2
7. براونی نارگیلی 3
8. براونی نارگیلی 4
9. براونی نارگیلی 5
10. براونی نارگیلی 6
11. براونی اسنیکرز 1
12. براونی اسنیکرز 2
13. براونی اسنیکرز 3
14. براونی اسنیکرز 4
15. براونی کندی بار 1
16. براونی کندی بار 2
17. براونی کندی بار 3
18. کندی بار 4
19. براونی کندی بار 5
20. براونی آجیلی 1
21. براونی آجیلی 2
22. براونی آجیلی 3
23. براونی آجیلی 4
24. براونی کرانچی بادام زمینی 1
25. براونی کرانچی بادام زمینی 2
26. براونی کرانچی بادام زمینی 3
27. براونی کرانچی بادام زمینی 4
28. براونی کرانچی بادام زمینی 5
29. براونی کرانچی بادام زمینی 6
30. براونی پنیری 1
31. براونی پنیری 2
32. براونی پنیری 3
33. براونی پنیری 4
34. براونی نوتلا 1
35. براونی نوتلا 2
36. براونی نوتلا 3
37. براونی نوتلا 4
38. براونی نوتلا 5
39. براونی نوتلا 6

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!
سوالی داری؟