آموزش کیک براونی دوره اول

معرفی دوره

براونی (Chocolate brownie) یک شیرینی شکلاتی بسیار مطبوع است که از آرد، کره، تخم مرغ، شکر، شکلات یا پودر کاکائو تهیه می‌شود. البته در دستور پخت براونی نسبت به کیک‌های شکلاتی معمولی، آرد کمتری به کار می‌رود. براونی شیرینی قدیمی با گذشته‌ای طولانی محسوب نمی‌شود. بلکه اولین دفعه در ایالت متحده آمریکا و در سال‌های پایانی قرن نوزدهم میلادی طبخ شد و طرز پخت آن در طول نیمه اول قرن بیستم توسعه پیدا کرد. به‌طوری که تبدیل به یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های آمریکا و کانادا گردید. بروانی به صورت تخت و چهارگوش قالب زده می‌شود و از لحاظ شکل و طعم بافت، چیزی مابین کیک و بیسکوئیت است. برانی وقتی برش می‌خورد و تعداد آن زیاد می‌شود به صورت جمع، براونیز Brownies نامیده می‌شود. همان‌طور که گفتیم براونی در ظاهر کلاسیک آن به صورت مربعی یا مستطیلی برش زده می‌شود. در ترکیب آن نیز از مغز خشک‌بار مانند گردو، بادام یا پسته استفاده می‌کنند یا از خامه فرم گرفته، چیپس شکلات و فراستینگ یا روکش نرم کره‌ای و تخم‌مرغی. براونی اغلب گرم سرو می‌شود. بعضی از افراد دوست دارند براونی را با بستنی میل کنند و بعضی دیگر با سس شکلات گرم. گرچه بنا بر سلیقه و ذائقه می‌شود براونی را با انواع چیزهای دیگری مانند خامه، کارامل، پودر مارزیپان یا پودر شکر تزئین و سرو کرد. تاریخچه کیک براونی یکی از داستان‌هایی که برای پخت اولین براونی در تاریخ تعریف می‌کنند، برمی‌گردد به خانواده پالمر در شیکاگو. برتا پالمر جزئی از جامعه برجسته شیکاگو بود. یک روز در سال 1893، او یک آشپز آورد تا برای خانم‌هایی که از کلمبیا برای حضور در نمایشگاه جهانی شیکاگو به این شهر سفر کرده بودند، دسری خوشمزه بپزد. او از آشپز خواست که برایش یک شیرینی خاص بپزد که شبیه تکه‌ای کیک باشد اما در ابعاد کوچک‌تر تا بعد از ناهار برای مهمان‌ها سرو کند. او از آشپز خود خواست این شیرینی نرم باشد تا به دندان نچسبد و همچنین خرده‌های آن روی لباس خانم‌ها نریزد. نتیجه این درخواست اولین براونی جهان بود. البته طول کشید تا این دسر به رسمیت شناخته شود و طرز پخت آن وارد کتاب‌ها و مجله‌های آشپزی و شیرینی‌پزی شود.اولین دفعه در سال 1896 در کتاب آشپزی بوستون برای براونی یک دستور تهیه نوشتند اما با آغاز قرن بیستم بود که براونی شبیه نمونه‌های امروزی آن وارد آشپزخانه‌ها شد و دستورپخت آن نیز در کتاب‌های شیرینی‌پزی ذکر گشت. به مروز زمان طرز تهیه این شیرینی کامل‌تر شد. قنادها به آن تخم‌مرغ بیشتری اضافه کردند و در میزان شکلات آن نیز تغییراتی به‌وجود آوردند تا نتیجه آن چیزی شد که ما در حال حاضر مصرف می‌کنیم و لذت هم می‌بریم
براونی (Chocolate brownie) یک شیرینی شکلاتی بسیار مطبوع است که از آرد، کره، تخم مرغ، شکر، شکلات یا پودر کاکائو تهیه می‌شود. البته در دستور پخت براونی نسبت به کیک‌های شکلاتی معمولی، آرد کمتری به کار می‌رود. براونی شیرینی قدیمی با گذشته‌ای طولانی محسوب نمی‌شود. بلکه اولین دفعه در ایالت متحده آمریکا و در سال‌های پایانی قرن نوزدهم میلادی طبخ شد و طرز پخت آن در طول نیمه اول قرن بیستم توسعه پیدا کرد. به‌طوری که تبدیل به یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های آمریکا و کانادا گردید. بروانی به صورت تخت و چهارگوش قالب زده می‌شود و از لحاظ شکل و طعم بافت، چیزی مابین کیک و بیسکوئیت است. برانی وقتی برش می‌خورد و تعداد آن زیاد می‌شود به صورت جمع، براونیز Brownies نامیده می‌شود. همان‌طور که گفتیم براونی در ظاهر کلاسیک آن به صورت مربعی یا مستطیلی برش زده می‌شود. در ترکیب آن نیز از مغز خشک‌بار مانند گردو، بادام یا پسته استفاده می‌کنند یا از خامه فرم گرفته، چیپس شکلات و فراستینگ یا روکش نرم کره‌ای و تخم‌مرغی. براونی اغلب گرم سرو می‌شود. بعضی از افراد دوست دارند براونی را با بستنی میل کنند و بعضی دیگر با سس شکلات گرم. گرچه بنا بر سلیقه و ذائقه می‌شود براونی را با انواع چیزهای دیگری مانند خامه، کارامل، پودر مارزیپان یا پودر شکر تزئین و سرو کرد. تاریخچه کیک براونی یکی از داستان‌هایی که برای پخت اولین براونی در تاریخ تعریف می‌کنند، برمی‌گردد به خانواده پالمر در شیکاگو. برتا پالمر جزئی از جامعه برجسته شیکاگو بود. یک روز در سال 1893، او یک آشپز آورد تا برای خانم‌هایی که از کلمبیا برای حضور در نمایشگاه جهانی شیکاگو به این شهر سفر کرده بودند، دسری خوشمزه بپزد. او از آشپز خواست که برایش یک شیرینی خاص بپزد که شبیه تکه‌ای کیک باشد اما در ابعاد کوچک‌تر تا بعد از ناهار برای مهمان‌ها سرو کند. او از آشپز خود خواست این شیرینی نرم باشد تا به دندان نچسبد و همچنین خرده‌های آن روی لباس خانم‌ها نریزد. نتیجه این درخواست اولین براونی جهان بود. البته طول کشید تا این دسر به رسمیت شناخته شود و طرز پخت آن وارد کتاب‌ها و مجله‌های آشپزی و شیرینی‌پزی شود.اولین دفعه در سال 1896 در کتاب آشپزی بوستون برای براونی یک دستور تهیه نوشتند اما با آغاز قرن بیستم بود که براونی شبیه نمونه‌های امروزی آن وارد آشپزخانه‌ها شد و دستورپخت آن نیز در کتاب‌های شیرینی‌پزی ذکر گشت. به مروز زمان طرز تهیه این شیرینی کامل‌تر شد. قنادها به آن تخم‌مرغ بیشتری اضافه کردند و در میزان شکلات آن نیز تغییراتی به‌وجود آوردند تا نتیجه آن چیزی شد که ما در حال حاضر مصرف می‌کنیم و لذت هم می‌بریم

جلسات دوره (37 جلسه)

1. براونی کیت کت 1
2. براونی کیت کت2
3. براونی کیت کت 3
4. براونی کیت کت4
5. براونی چیزکیک بار 1
6. براونی چیزکیک بار 2
7. براونی چیزکیک بار 3
8. براونی چیزکیک بار 4
9. براونی چیزکیک بار 5
10. براونی توت فرنگی 1
11. براونی توت فرنگی 2
12. براونی توت فرنگی 3
13. براونی توت فرنگی 4
14. براونی توت فرنگی 5
15. براونی توت فرنگی 6
16. براونی پرتزل و پاپ کورن 1
17. براونی پرتزل و پاپ کورن 2
18. براونی پرتزل و پاپ کورن 3
19. براونی پرتزل و پاپ کورن 4
20. براونی بادام زمینی ماربل 1
21. براونی بادام زمینی ماربل 2
22. براونی بادام زمینی ماربل 3
23. براونی بادام زمینی ماربل 4
24. براونی بادام زمینی ماربل 5
25. براونی بادام زمینی ماربل 6
26. براونی پنیری اورئو 1
27. براونی پنیری اورئو 2
28. براونی پنیری اورئو 3
29. براونی پنیری اورئو 4
30. براونی پنیری اورئو 5
31. براونی_روچر1
32. براونی_روچر2
33. براونی روچر 3
34. براونی روچر 4
35. براونی کوکی اورئو 1
36. براونی کوکی اورئو 2
37. براونی کوکی اورئو 3

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!
سوالی داری؟