آموزش کروسان
معرفی دوره
جلسات دوره (11 جلسه)
1. پارت اول - نکات مواد اولیه
2. پارت دوم - تهیه استارتر
3. پارت سوم - تهیه خمیر اصلی
4. پارت چهارم - آماده سازی کره لمینت
5. پارت آخر - تهیه کرم
6. مرحله اول لمینت
7. پارت دوم - مرحله دوم خمیر لمینت
8. پارت سوم آماده سازی نهایی کرم برای پاریزین تارت
9. پارت چهارم - پیچیدن کروسان ، پن چاکلت و کروفین
10. پارت پنجم - پیچیدن پاریزین تارت و سینمون رول + پرسش و پاسخ
11. پارت آخر - پخت نان ها + پرسش و پاسخ
تصاویر دوره
ویژگیهای دوره
نظرات کاربران (2 نظر)
آموزش خوب و کاملا دقیق بود👌
عالی بود
سوالات متداول
آیا میتونم هزینه دوره رو کارتبهکارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!