آموزش کروسان

معرفی دوره

در کروسان تاندوری، شما تمامی آموزش‌های مربوط به تهیه خمیرهای لایه‌ای و کروسان در محیط منزل و کارگاهی، از نکات مواد اولیه، تهیه استارتر، تهیه خمیر اصلی، کره لمینت، تا پخت بهترین کروسان ها را یاد می‌گیرید. در این دوره پیچیدن کروسان ، پن چاکلت و کروفین، پیچیدن پاریزین تارت و سینمون رول و تمام نکات مربوط به پخت کروسان ها نیز داده شده و به تعدادی از متداول ترین سوالات هنرجوها پاسخ داده شده است.
در آموزش کروسان تاندوری، شما تمامی آموزش‌های مربوط به تهیه خمیرهای لایه‌ای و کروسان در محیط منزل و کارگاهی، از نکات مواد اولیه، تهیه استارتر، تهیه خمیر اصلی، کره لمینت، تا پخت بهترین کروسان ها را یاد می‌گیرید. در این دوره پیچیدن کروسان ، پن چاکلت و کروفین، پیچیدن پاریزین تارت و سینمون رول و تمام نکات مربوط به پخت کروسان ها نیز آموزش داده شده و به تعدادی از متداول ترین سوالات هنرجوها پاسخ داده شده است

جلسات دوره (11 جلسه)

1. پارت اول - نکات مواد اولیه
2. پارت دوم - تهیه استارتر
3. پارت سوم - تهیه خمیر اصلی
4. پارت چهارم - آماده سازی کره لمینت
5. پارت آخر - تهیه کرم
6. مرحله اول لمینت
7. پارت دوم - مرحله دوم خمیر لمینت
8. پارت سوم آماده سازی نهایی کرم برای پاریزین تارت
9. پارت چهارم - پیچیدن کروسان ، پن چاکلت و کروفین
10. پارت پنجم - پیچیدن پاریزین تارت و سینمون رول + پرسش و پاسخ
11. پارت آخر - پخت نان ها + پرسش و پاسخ

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

نظرات کاربران (3 نظر)

نسرین علیپور
نسرین علیپور
امتیاز: 5

آموزش خوب و کاملا دقیق بود👌

ابولفضل محمودی
ابولفضل محمودی
امتیاز: 4

عالی بود

زهرا زارع
زهرا زارع
امتیاز: 1

سلام و عرض ادب وقتتون بخیر راستش من دوره رو تهیه کردم ولی ویدئوها برام باز نمیشن ، مرحله ی اول تا ۱۰ ثانیه ی ابتدایی باز میشه وبعد دیگه قفل میشه و نمیتونم ادامه اش رو مشاهده کنم.ممنون میشم پیگیری بفرمایید🙏🌹

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!
سوالی داری؟