آموزش کروسان
معرفی دوره
جلسات دوره (11 جلسه)
1. پارت اول - نکات مواد اولیه
2. پارت دوم - تهیه استارتر
3. پارت سوم - تهیه خمیر اصلی
4. پارت چهارم - آماده سازی کره لمینت
5. پارت آخر - تهیه کرم
6. مرحله اول لمینت
7. پارت دوم - مرحله دوم خمیر لمینت
8. پارت سوم آماده سازی نهایی کرم برای پاریزین تارت
9. پارت چهارم - پیچیدن کروسان ، پن چاکلت و کروفین
10. پارت پنجم - پیچیدن پاریزین تارت و سینمون رول + پرسش و پاسخ
11. پارت آخر - پخت نان ها + پرسش و پاسخ
تصاویر دوره
ویژگیهای دوره
نظرات کاربران (3 نظر)
آموزش خوب و کاملا دقیق بود👌
عالی بود
سلام و عرض ادب وقتتون بخیر راستش من دوره رو تهیه کردم ولی ویدئوها برام باز نمیشن ، مرحله ی اول تا ۱۰ ثانیه ی ابتدایی باز میشه وبعد دیگه قفل میشه و نمیتونم ادامه اش رو مشاهده کنم.ممنون میشم پیگیری بفرمایید🙏🌹
سوالات متداول
آیا میتونم هزینه دوره رو کارتبهکارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!