کروسان

ویدیوی معرفی دوره

ویژگی‌های دوره

جلسات دوره (11 جلسه)

1. پارت اول - نکات مواد اولیه
2. پارت دوم - تهیه استارتر
3. پارت سوم - تهیه خمیر اصلی
4. پارت چهارم - آماده سازی کره لمینت
5. پارت آخر - تهیه کرم
6. مرحله اول لمینت
7. پارت دوم - مرحله دوم خمیر لمینت
8. پارت سوم آماده سازی نهایی کرم برای پاریزین تارت
9. پارت چهارم - پیچیدن کروسان ، پن چاکلت و کروفین
10. پارت پنجم - پیچیدن پاریزین تارت و سینمون رول + پرسش و پاسخ
11. پارت آخر - پخت نان ها + پرسش و پاسخ

تصاویر دوره

معرفی دوره

در کروسان تاندوری، شما تمامی آموزش‌های مربوط به تهیه خمیرهای لایه‌ای و کروسان در محیط منزل و کارگاهی، از نکات مواد اولیه، تهیه استارتر، تهیه خمیر اصلی، کره لمینت، تا پخت بهترین کروسان ها را یاد می‌گیرید. در این دوره پیچیدن کروسان ، پن چاکلت و کروفین، پیچیدن پاریزین تارت و سینمون رول و تمام نکات مربوط به پخت کروسان ها نیز داده شده و به تعدادی از متداول ترین سوالات هنرجوها پاسخ داده شده است.

مدرس دوره

بهاره سلامات
بهاره سلامات

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!