سوسیس‌های ملل و کبابی

ویدیوی معرفی دوره

ویژگی‌های دوره

جلسات دوره (10 جلسه)

1. معرفی دوره
2. تجهیزات مورد نیاز
3. خمیر سیر رست شده
4. سوسیس چوریزو
5. سوسیس چیکن پستو
6. سوسیس لوکانیکا
7. سس مراکشی
8. ادویه مراکشی
9. سوسیس مراکشی
10. سوسیس چدار هالوپینو

تصاویر دوره

معرفی دوره

در دوره سوسیس‌های ملل و کبابی، با انواع مختلفی از سوسیس‌های ملیت‌های مختلف همینطور گوشت‌های دام‌های مختلف کار می‌کنیم و روش پخت مختلف این سوسیس‌ها، که داخل غلاف‌های طبیعی کار می‌شن رو یاد می‌گیریم. سوسیس‌های این دوره علاوه بر دوره‌همی‌ها، برای سفارش محصولات پروتئینی و شروع کسب‌وکار هم بسیار مناسبه.

مدرس دوره

سعیده بیات
سعیده بیات

نظرات کاربران (2 نظر)

esmat sibi
esmat sibi
امتیاز: 5

بسیار عالی بود، توضیحات کامل وتکمیلی بود ممنون از استاد بیات عزیز بابت این دوره سوسیس های ملل وخیلی خوشحال هستم که در این دوره شرکت کردم و یک تشکر از تاندور های عزیز بابت این دورهای جذاب و عالی شون

حامد جواهری
حامد جواهری
امتیاز: 5

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!