آموزش کیک با دیزاین فوندانت پایه و پیشرفته
معرفی دوره
جلسات دوره (56 جلسه)
1. وسایل مورد نیاز 🌱 قسمت اول
2. وسایل مورد نیاز🌱 قسمت دوم
3. وسایل مورد نیاز🌱 قسمت سوم
4. توضيحات اوليه راجع به كيك پختن
5. پخت كيك شيفون
6. توضيحات خامه فرم گرفته
7. برش كيك و فيلينگ قسمت اول
8. فیلینگ کیک قسمت دوم
9. نحوه صحیح گرفتن شکم کیک و افت کیک
10. طرز تهیه گاناش مناسب زیرساز فوندانت 🌱 قسمت اول
11. طرز تهیه گاناش قسمت دوم
12. گاناش کشی قسمت اول
13. گاناش کشی قسمت دوم
14. توضیحات اولیه برای فوندانت کشی
15. نحوه ورز دادن و باز کردن فوندانت🌱 قسمت اول
16. نحوه ورز دادن و باز کردن فوندانت 🌱قسمت دوم
17. توضیحات راجع به فوندانت
18. فوندانت کشی به روش روکشی🌱 قسمت اول
19. فوندانت کشی به روش رو کشی🌱 قسمت دوم
20. فوندانت کشی به روش دور کشی
21. چسب فوندانت
22. کار با پرینت خوراکی
23. کار با مولد
24. آموزش پاپیون دستساز
25. آموزش تاج شکری
26. آموزش انواع رافل و چین
27. آموزش رافل، پلیسه، لمسه
28. آموزش رافل روی کیک
29. آموزش پله ها و گل و برگ عروسکی🌱 کار با قالب فشاری
30. الگو سازی و نحوه اجرا
31. آموزش گیپور شکری دستساز
32. نحوه دیزاین کیک با دیزاین های آماده
33. مروارید شکری
34. ساخت کلبه سه بعدی
35. استراکچر کیک های چند طبقه 🌱 نحوه دیزاین نهایی کیک 🌱 اجرای آخر کلبه سه بعدی
36. آموزش تاپر دم ماهی 🐳 قسمت اول
37. آموزش تاپر دم ماهی 🐳 قسمت دوم
38. تکنیک ماربل و ژئود 🤩 قسمت اول
39. تکنیک ماربل و ژئود قسمت دوم
40. آموزش پارچه خوراکی
41. تکنیک ترک با ویفرپیپر
42. تکنیک حلقه و مرجان ایزومالتی
43. آموزش پروانه خوراکی دستساز
44. تکنیک ترک با ورق طلا
45. گل کلاسیک ویفرپیپری
46. تکنیک سنگ قدیمی
47. تکنیک استنسیل
48. تکنیک برجسته سازی فوندانت بدون ابزار
49. تکنیک نقاشی روی فوندانت
50. قسمت اول تاپر عروسکی
51. قسمت دوم تاپر عروسکی
52. تاپر عروسکی قسمت سوم
53. گل پیونی قسمت اول
54. گل پیونی قسمت دوم
55. گل پیونی قسمت سوم
56. کاور کیک مربع
تصاویر دوره
ویژگیهای دوره
نظرات کاربران (1 نظر)
کامل و جامع بود
سوالات متداول
آیا میتونم هزینه دوره رو کارتبهکارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!