آموزش مسترکلاس شیرینی پزی با دومینیک انسل
معرفی دوره
جلسات دوره (16 جلسه)
1. سرگذشت دومینیک - بواویس، بولود، و شیرینی پزی - Dominiques Journey Beauvais Boulud and the Bakery
2. مینی مادلین ها - Mini Madeleines
3. پایه تارت میوه ای - پوسته سابل وانیلی - Fruit Tart Base Vanilla Sable Shell
4. فیلینگ تارت میوه ای - خامه شیرینی - Fruit Tart Filling Pastry Cream
5. فیلینگ تارت میوه ای - مربای توت فرنگی فوری - Fruit Tart Filling Quick Strawberry Jam
6. مرحله پایانی تارت میوه ای - تزئین کلاسیک توت فرنگی - Fruit Tart Finishing Classic Strawberry Presentation
7. مرحله پایانی تارت میوه ای - تزئین مدرن با سیب - Fruit Tart Finishing Modern Apple Presentation
8. پایه کیک شکلاتی – بیسکویت - Chocolate Cake Base Biscuit
9. کیک شکلاتی لایه ای - مینی مرینگ سوئیسی - Chocolate Cake Accent Swiss Mini Meringues
10. فیلینگ کیک شکلاتی – موس - Chocolate Cake Filling Mousse
11. مرحله پایانی کیک شکلاتی - سرهم کردن و ارائه - Chocolate Cake Finishing Assembly Presentation
12. پایه ی بون بون - پوسته شکلاتی تمپر شده - Bonbon Base Tempered Chocolate Shell
13. فیلینگ بون بون - شکلات تلخ و گاناش میوه موز - Bonbon Filling Dark Chocolate and Banana Passionfruit Ganache
14. یک کروسان عالی - The Perfect Croissant
15. مطالعه موردی – کرونات - Case Study The Cronut
16. نگرشی خلاقانه به شیرینی پزی - Thinking Creatively About Pastry
تصاویر دوره
ویژگیهای دوره
نظرات کاربران (13 نظر)
عالی
آموزش هایجدید و رایگان
عالی
خیلی عالی و مفید بود ،اگه جزوه رو هم ترجمه میکردین بهترم میشد
همه چی خوب بود فقط کیفیت فیلم ها پایین بود
نکات مفیدی توی دوره بود😍👌🏻
دوره معتبر و عالیای برای شروع یادگیری است

تاندوری همیشه سعی کرده بهترینهارو در اختیار هنرجوها بگذارد
این دوره بسیار عالی بود البنه زیرنویس بسیار ریز بود و کاش دوبله شده بود اما با این وجود بسیار جالب بود
خوبه ولی متاسفانه دوبله نشده و پی دی اف ترجمه نشده
عالی بود
عالی و کامل
ترجمه کامل نیست
سوالات متداول
آیا میتونم هزینه دوره رو کارتبهکارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!