آموزش آشپزی با گوردون رمزی

معرفی دوره

این همان سرآشپز گوردون رمزی است که تا به حال اسمش حتما به گوشتان رسیده است. این سرآشپز، هفت ستاره میشلن را برده است و اینجا قرار است همه چیز را از چیدمان آشپزخانه و خرید تازه ترین مواد اولیه گرفته تا تهیه غذاهای فراموش نشدنی را از وی بیاموزید. در این مسترکلاس، شما فقط دستور العمل ها و رسپی ها را یاد نمی گیرید، بلکه یاد می گیرید که چگونه آشپزی خود را به سطح بعدی برسانید.
این همان سرآشپز گوردون رمزی است که تا به حال اسمش حتما به گوشتان رسیده است. این سرآشپز، هفت ستاره میشلن را برده است و اینجا قرار است همه چیز را از چیدمان آشپزخانه و خرید تازه ترین مواد اولیه گرفته تا تهیه غذاهای فراموش نشدنی را از وی بیاموزید. در این مسترکلاس، شما فقط دستور العمل ها و رسپی ها را یاد نمی گیرید، بلکه یاد می گیرید که چگونه آشپزی خود را به سطح بعدی برسانید.

جلسات دوره (19 جلسه)

1. سرگذشت گوردون - یادگیری از یک استاد - Gordon s Journey Learning from Masters
2. متد - چیدمان آشپزخانه - Method Kitchen Layout
3. تسلط بر مواد اولیه - سبزیجات و گیاهان معطر - Mastering Ingredients Vegetables Herbs
4. طرز تهیه - تخم مرغ آبپز بدون پوست و قارچ روی نان بروشه - Make Poached Egg Mushrooms on Brioche
5. متد - مهارت های کار با چاقو - Method Knife Skills
6. طرز تهیه - تخم مرغ اسکرامبل (خاگینه) ارتقا یافته - Make Elevated Scrambled Eggs
7. متد - تکه کردن یک مرغ کامل - Method Breaking Down a Whole Chicken
8. طرز تهیه - چیکن سوپریم با سبزیجات ریشه ای - Make Chicken Supreme with Root Vegetables
9. تسلط بر مواد اولیه: ماهی و صدف - Mastering Ingredients Fish Shellfish
10. سرگذشت گوردون - تبدیل به یک حرفه ای - Gordon s Journey Becoming a Master
11. متد - خرد کردن یک ماهی کامل - Method Breaking Down a Whole Fish
12. طرز تهیه - ماهی سالمون با مینسترونی صدف - Make Salmon with Shellfish Minestrone
13. متد - تهیه خمیر پاستا - Method Making Pasta Dough
14. متد - رول کردن خمیر پاستا - Method Rolling Pasta Dough
15. طرز تهیه - راویولی لابستر - Make Lobster Ravioli
16. تسلط بر مواد اولیه: گوشت گاو، گوسفند و غیره - Mastering Ingredients Beef Lamb Pork
17. طرز تهیه - بیف ولینگتون - Make Beef Wellington
18. توصیه هایی برای زندگی - Advice for Life
19. پایان - Closing

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

نظرات کاربران (17 نظر)

ناهید شجاعی زاده
ناهید شجاعی زاده
امتیاز: 3

زیر نویسها خوانا نیست خیلی ریز نوشته شده وزود میره

امیر ع
امیر ع
امتیاز: 5

nice

علي حسيني
علي حسيني
امتیاز: 4

کیفیت فیلم، یه دفعه اصلا نابود میشه

tina erfani
tina erfani
امتیاز: 4

خوب

مریم نوروزنیا
مریم نوروزنیا
امتیاز: 5

مطالب عالی و کاربردی

فاطمه فرهمند
فاطمه فرهمند
امتیاز: 3

خوبه فقط ترجمه نشده حتی pdf انگلیسیه

چیا رستمی
چیا رستمی
امتیاز: 5

جامع و کامل

فرناز نعمت الهی
فرناز نعمت الهی
امتیاز: 5

عالی

فرا
فرا
امتیاز: 1

کیفیت فیلم و زیرنویس خیلی بده

نگین افشار
نگین افشار
امتیاز: 5

مفید

باران آخوندی
باران آخوندی
امتیاز: 5

ممنون

فاطمه صادقی
فاطمه صادقی
امتیاز: 4

خوب ، کیفیت ویدیو پایین

رضا جهانی
رضا جهانی
امتیاز: 5

عالی

ابوالفضل یحیی پور
ابوالفضل یحیی پور
امتیاز: 3

کیفیت ویدئو متغیره که عالیه از ۱۴۴ تا ۱۰۸۰ سر آشپز معروف و بین المللی عالی ارزش رو بالا برده تهیه این ویدئو در ایران بسیار سخت است به خصوص جزوه و از تیم تاندوری تشکر میکنم بخاطر این دوره تنها ایراد این دوره ترجمه به شدت نامفهوم و گنگ هست

امیر بارانی
امیر بارانی
امتیاز: 5

خیلی عالی فقط کاش کیفیت تصویر بهتر میبود

سعید فخرایی
سعید فخرایی
امتیاز: 5

عالی

میثم فاظلی
میثم فاظلی
امتیاز: 5

, عالیه

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!

سوالی داری؟