آموزش شکلات دستساز

معرفی دوره

دوره جامع و کامل شکلات دستساز ؛ توسط مدرس فنی حرفه ای ؛ دارای مدرک ویما ایتالیا ؛ شکلات دستساز؛ پداکوژی مدرسی از تهران ؛ مزیت این دوره نسبت به دوره های مشابه اینه که بعد از اتمام این دوره شما هم با شکلاتهای کامپاند (غیر واقعی) و هم شکلاتهای ریل (واقعی) آشنایی کامل پیدا میکنین و با قالبگیری های هر دو شکلات آشنا میشین ؛ از کمترین قیمت میتونین شکلات بزنین تالوکس ترین شکلاتهای بازار؛ چند نوع ترافل هم کنار کار شکلات یاد میگیرین ؛ بزرگترین امتیازش هم ؛ آموزش رایگان سیگاریه که خودش هزینه ۳۵۰ هزار تومانی بدون فیلینگ داره ؛ که شما دو فیلینگ مخصوص و خوشمزه که بعد از آزمایش و تست فراوان تایید شده رو یاد میگیرین ؛ بعد از ۲۰ سال معلم بودن سه سال از عمرم رو فقط صرف یادگیری این دوره کردم و با توجه به شرایط سخت رفت و آمد بهترین آموزشها رو کنار اساتید تهران سپری کردم و اکنون در خدمت هنر جوهای زیادی از نقاط مختلف کشور هستم
دوره جامع و کامل شکلات دستساز ؛ توسط مدرس فنی حرفه ای ؛ دارای مدرک ویما ایتالیا ؛ شکلات دستساز؛ پداکوژی مدرسی از تهران ؛ مزیت این دوره نسبت به دوره های مشابه اینه که بعد از اتمام این دوره شما هم با شکلاتهای کامپاند (غیر واقعی) و هم شکلاتهای ریل (واقعی) آشنایی کامل پیدا میکنین و با قالبگیری های هر دو شکلات آشنا میشین ؛ از کمترین قیمت میتونین شکلات بزنین تالوکس ترین شکلاتهای بازار؛ چند نوع ترافل هم کنار کار شکلات یاد میگیرین ؛ بزرگترین امتیازش هم ؛ آموزش رایگان سیگاریه که خودش هزینه ۳۵۰ هزار تومانی بدون فیلینگ داره ؛ که شما دو فیلینگ مخصوص و خوشمزه که بعد از آزمایش و تست فراوان تایید شده رو یاد میگیرین ؛ بعد از ۲۰ سال معلم بودن سه سال از عمرم رو فقط صرف یادگیری این دوره کردم و با توجه به شرایط سخت رفت و آمد بهترین آموزشها رو کنار اساتید تهران سپری کردم و اکنون در خدمت هنر جوهای زیادی از نقاط مختلف کشور هستم

جلسات دوره (51 جلسه)

1. شناخت شکلات کامپاند و ریل
2. چه شکلاتی استفاده کنیم ؟
3. آماده سازی شکلات های فرآورده کارات ؛ سوربن ؛
4. بهترین روش بن ماری
5. آماده سازی شکلات ریل به روش مستقیم
6. روش کار با دماسنج سوزنی (میله ای)و ترمومتر(دماسنج لیزری)
7. پوسته گیری شکلات با قالب های سیلیکونی
8. آموزش فیلینگ گزاری قالب های سیلیکونی
9. آموزش بستن پشت قالبهای سیلیکونی
10. چگونگی خارج کردن شکلات از قالبهای سیلیکونی
11. پوسته گیری بمب شکلاتی
12. آموزش پر کردن ؛ بستن ؛ دیزاین بمب شکلاتی
13. آموزش شکلات مرمری
14. تمپر کردن شکلات ریل به روش تیبلینگ
15. تمپر کردن شکلات ریل به روش سدینگ
16. تمپر کردن شکلات ریل به روش مستقیم
17. آموزش قالب گیری ساده بدون رنگ بدون فیلینگ
18. بن ماری با توضیحات کاملتر مخصوص هنرجوهای دوره تخصصی
19. آموزش ترافل کرم پنیری
20. فیلم آموزشی پوسته گیری جهت یادگیری بهتر هنرجویان عزیز
21. آموزش فیلینگ گاناش تلخ
22. آموزش فیلینگ گزاری تخصصی قالبهای پلی کربنات
23. آموزش بستن پشت شکلات در قالبهای پلی کربنات
24. تکنیک ماربل (مرمریت ) در قالبهای پلی کربنات فیلم ابتدایی
25. فیلم کوتاهی از پوسته گیری قالب پلی کربنات
26. فیلینگ پسته زعفران
27. آموزش فیلینگ کارامل خشک
28. آموزش فیلینگ کارامل خیس
29. آموزش قلب سورپرایز
30. فیلم کامل جدا شدن پوسته از قالب پلی کربنات
31. ابزارهای مورد نیاز شکلات سازی
32. آموزش شکلات توری
33. آموزش شکلات چاپ تصویر
34. شناخت انواع رنگ های شکلات سازی موجود در بازار
35. آماده سازی رنگ شکلات مرحله اول
36. آماده سازی رنگ شکلات مرحله دوم
37. آموزش شکلات کهکشانی
38. آموزش فیلینگ چای قابل تغییر با هزاران طعم خشک
39. آموزش شکلات باتکنیک مهر
40. آموزش شکلات ترافل روسی مرحله پوسته گیری
41. آموزش فیلینگ بادام گاناش فیلینگ مخصوص ترافل روسی با عطر بادام
42. آموزش فیلینگ فندوق گاناش فیلینگ مخصوص ترافل روسی و شکلاتها با طعم فندوق
43. آموزش فیلینگ میوه مخصوص ترافلها و شکلات
44. آموزش فیلینگ پسته گاناش مخصوص ترافلها و شکلاتها
45. آموزش اتصال دو لپه ترافل روسی
46. مرحله پایانی ترافل روسی
47. چگونگی کار با دستگاه ایربراش و پمپ
48. ترافل قهوه مخصوص مغزی سیگاری
49. روش درست پوست گیری سیگار
50. موس شکلاتی
51. مراحل اسمبل یا پر کردن قالب

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!
سوالی داری؟