آموزش شیرینی های عید
معرفی دوره
جلسات دوره (7 جلسه)
1. دراژه بادام (Dragee Amande)
2. سبله فندقی (Sablee Noisette)
3. رول انجیر (Fig Roll)
4. سبله هلندی چهارخانه (Sablee Hollandaise)
5. دیاماند کاکائویی (Diamande)
6. شیرینی کره ای عصای سن نیکولا (Saint Nicolas)
7. ترافل قهوه (Truffle)
تصاویر دوره
ویژگیهای دوره
نظرات کاربران (1 نظر)
شیرینی هایی با طعم های خاص و متفاوت 😍
سوالات متداول
آیا میتونم هزینه دوره رو کارتبهکارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!