آموزش شیرینی عید نوروزی (پکیج 1400)

معرفی دوره

در این دوره شیرینی های مدرن کاملا جدید با طعم های منحصر بفرد آموزش داده شده است، در تهیه این دوره وسواس خاصی بکار گرفته شده تا بتوانید شیرینی هایی در عین خوشمزگی، با زیباترین دیزاین و در عین حال با مواد اولیه کم، ارزان و در دسترس تهیه نمایید.
در این دوره شیرینی های مدرن کاملا جدید با طعم های منحصر بفرد آموزش داده شده است، در تهیه این دوره وسواس خاصی بکار گرفته شده تا بتوانید شیرینی هایی در عین خوشمزگی، با زیباترین دیزاین و در عین حال با مواد اولیه کم، ارزان و در دسترس تهیه نمایید.

جلسات دوره (29 جلسه)

1. طرز اندازه گیری مواد اولیه
2. مینی پای زردالو
3. شیرینی سه رنگ کنجدی
4. البنی کارامل و شکلات
5. سس کارامل
6. کرکی گل سرخ
7. شیرینی مغزدار گردویی
8. قرابیه باقلوا
9. شربت باقلوا
10. قرابیه مربایی
11. شوکو کوکیز توت فرنگی
12. اپلیکه پنیری بخش اول
13. اپلیکه پنیری بخش دوم
14. توپک پسته و شکلات
15. تارتلت فندق و شکلات
16. تارتلت ناگت گردو
17. رایس برد اسپایسی
18. مارسیلیا کاپوچینو
19. شکربورا فندقی
20. رینگ حصیری اجیلی
21. نیلوفر پسته و بادام
22. اشک های نارگیلی بخش اول
23. اشک های نارگیلی بخش دوم
24. رزبری پینات باترساندویچ
25. باقلوای سنتی
26. چاکلت بری اسکوئر
27. تافی موکا بار
28. باقلوای لوز دو رنگ
29. چاکلت پینات بار

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!
سوالی داری؟