آموزش پاستا و تهیه خمیر پاستا

معرفی دوره

فرش پاستا یا پاستای خانگی یک تجربه بی نظیر از آشپزی رو برای شما رقم می زند. شایان شمس در این دوره 240 دقیقه ای و در 9 جلسه به شما یاد می دهد که چگونه انواع پاستا و لازانیا مانند اسپاگتی کاربونارا، پنه ناپولیتن و ... را با خمیر پاستایی که توسط خودتان تهیه شده، بپزید. شایان شمس در این دوره آموزشی آنلاین از آکادمی مهارت و خلاقیت تاندوری، به شما خواهد گفت که چگونه بدون نیاز به دستگاه نیز، می توانید خمیر پاستا را به پاستاهایی با اشکال مختلف تبدیل کنید. دریافت گواهی پایان دوره این آنلاین اولین قدم شما برای مسیر کسب درآمدتان خواهد بود.
پاستا غذاییه که از احساس و قلب ایتالیایی‌ها بوجود اومده. تازمانی که به‌ساده‌ترین شکل ممکن، یه پاستای دست‌ساز توی خونه درست نکردید، نمی‌تونید بفهمید چرا پاستای تازه! اگر دستگاه پاستاساز ندارید، توی این ویدیو بازکردن خمیر پاستا بدون دستگاه رو هم یاد می‌گیرین.

جلسات دوره (9 جلسه)

1. معرفی دوره
2. خمیر پاستا
3. لازانیا تازه + راگو گوشت + سس مونه
4. مک اند چیز
5. اسپاگتی تازه + سس آیواولیو
6. پنه ناپولیتن
7. راویولی، آگنولوتی، تورتلینی و فارفاله
8. اسپاگتی کاربونارا
9. فتوچینی تازه + سس پستو گوجه و فلفل دلمه

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

نظرات کاربران (22 نظر)

حامد جواهری
حامد جواهری
امتیاز: 5

آموزش آقای شمس عالی بود

مهدی ایمانی دوم
مهدی ایمانی دوم
امتیاز: 5

بسیار دوره کاربردی و جذابیه ممنونم از استاد شمس و تندوری عزیز

amir
amir
امتیاز: 4

خیلی خوب و با حوصله توضیح داده شده ولی مشکلی که وجود داشت این بود که نیاز به برخی وسایل مانند pasta maker وجود دارد که همه ندارن و در بازار هم موجود نیست

Omiid
Omiid
امتیاز: 5

واقعا عالی

سید مهدی حیدری
سید مهدی حیدری
امتیاز: 5

سلام نکته های خیلی ریزی را آموزش دادن که قبلاً رعایت نمی‌کردم

سارا شیعه
سارا شیعه
امتیاز: 3

با سلام ویدیو دوره های من فقط سه مورد دانلود شد و بقیه دانلود نمیشه نمیدونم مشکل از کجاست؟!

سارا شیعه
سارا شیعه
امتیاز: 3

با سلام ویدیو دوره های من فقط سه مورد دانلود شد و بقیه دانلود نمیشه نمیدونم مشکل از کجاست؟!

همتا طلایی
همتا طلایی
امتیاز: 5

دوره کامل و عالی بود

آزیتا فرهنگی
آزیتا فرهنگی
امتیاز: 5

عالی بود ولی من کلی سوال دارم

فرزانه
فرزانه
امتیاز: 4

گوجه خشک کجا تهیه کنیم ؟ کاش داخل سولار هم میگفتید با چ درجه ایی استفاده کنیم

مژده قریشی
مژده قریشی
امتیاز: 5

همه جزییات گفته شد

غزاله برادران نویری
غزاله برادران نویری
امتیاز: 5

نکته هارو توضیح دادند بدون خساست. ممنون فقط گواهی گذروندن دوره رو کجا باید دریافت کرد؟

سعید فخرایی
سعید فخرایی
امتیاز: 5

عالی

سپهراشرفی
سپهراشرفی
امتیاز: 5

عالی بود

میثم فاظلی
میثم فاظلی
امتیاز: 5

عالی و بینظیر

امیر بارانی
امیر بارانی
امتیاز: 5

بسیار عالی

مهناز علیزاده
مهناز علیزاده
امتیاز: 4

فیلمبرداری و صدای فیلم ها خوبه، پاستاهای معروف رو هم آموزش میدن نحوه انتقال جزئیات هم خوب بود

یوسف قاسمی
یوسف قاسمی
امتیاز: 5

برای من که خیلی کاربردی بود دوره

منیره نظری
منیره نظری
امتیاز: 5

عالی

امیرمحمد حسینی اصل
امیرمحمد حسینی اصل
امتیاز: 5

دوست داشتم،با درست کردنش حس بهتری به پاستا داشتم

Simin
Simin
امتیاز: 5

دوره بسیار عالی هست از خرید این دوره راضی بودم

امیر ع
امیر ع
امتیاز: 5

nice

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!

دوره آموزشی فرش پاستا

 

پاستا یکی از غذاهای محبوب و متنوع در سراسر جهان است و دارای انواع مختلفی از جمله لازانیا، مک اند چیز، راویولی، فتوچینی و اسپاگتی می‌باشد. فرش پاستا یک هنر خلاقانه است که به شما امکان می‌دهد این غذاهای لذیذ را با دست خود تهیه کنید. در این مقاله، به معرفی دوره آموزشی خمیر پاستا با تمرکز بر یادگیری لازانیا، مک اند چیز، راویولی، فتوچینی و اسپاگتی می‌پردازیم.

 

 

یادگیری لازانیا

لازانیا یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین انواع پاستا است که با ترکیباتی مانند شیر، پنیر رومانو، پنیر موتزارلا و سس گوجه فرنگی تهیه می‌شود. در این قسمت، به توضیح مراحل آموزشی لازانیا، تهیه سس گوجه فرنگی، روش تهیه و پخت لایه‌های لازانیا و نکات مهم برای بهترین نتیجه، می‌پردازیم.

 

یادگیری مک اند چیز

مک اند چیز یک نوع پاستا با سس قوامدار پنیری است که طعم و مزه بی‌نظیری دارد. در این قسمت، به ترکیبات و مراحل تهیه مک اند چیز به همراه نکاتی برای بهبود طعم و قوام سس پنیری، می‌پردازیم.

 

یادگیری راویولی

راویولی یک نوع پاستا پرورش داده شده است که با پرکردن مزه‌دار خمیر پاستا با مواد مختلف مانند گوشت، پنیر و سبزیجات تهیه می‌شود. در این قسمت، به مواد لازم برای تهیه راویولی، روش پر کردن و پخت راویولی و نکات مهمی که برای یک راویولی خوشمزه نیاز است، می‌پردازیم.

 

یادگیری فتوچینی و اسپاگتی

فتوچینی و اسپاگتی دو نوع پاستا پرکاربرد و محبوب هستند. در این بخش، به توضیح مراحل آموزشی تهیه فتوچینی و اسپاگتی، روش پخت صحیح و نکاتی برای دستیابی به طعم و قوام بی‌نظیر، می‌پردازیم.

 

ایجاد هنر و خلاقیت در فرش پاستا

در این بخش، به ارائه نکات و راهنمایی‌هایی برای ایجاد هنر و خلاقیت در ساخت فرش پاستا می‌پردازیم. این شامل استفاده از رنگ‌های طبیعی، ترکیبات جدید و غیرمعمول، طرح‌های پیچیده و تزیینات خاص است.

 

نتیجه‌گیری

دوره آموزشی فرش پاستا با تمرکز بر یادگیری لازانیا، مک اند چیز، راویولی، فتوچینی و اسپاگتی فرصتی عالی برای کسب مهارت‌های ساخت غذاهای خوشمزه و هنرمندانه است. با دنبال کردن راهنمایی‌ها و توصیه‌های مطرح شده در این مقاله، می‌توانید پاستاهای دست ساز با کیفیت بالا و طعم بی‌نظیری را خلق کرده و به همراه خانواده و دوستان لحظاتی لذت‌بخش و شیرین را تجربه کنید.

سوالی داری؟