آموزش پاستا و تهیه خمیر پاستا
معرفی دوره
جلسات دوره (9 جلسه)
1. معرفی دوره
2. خمیر پاستا
3. لازانیا تازه + راگو گوشت + سس مونه
4. مک اند چیز
5. اسپاگتی تازه + سس آیواولیو
6. پنه ناپولیتن
7. راویولی، آگنولوتی، تورتلینی و فارفاله
8. اسپاگتی کاربونارا
9. فتوچینی تازه + سس پستو گوجه و فلفل دلمه
تصاویر دوره
ویژگیهای دوره
نظرات کاربران (8 نظر)

آموزش آقای شمس عالی بود
بسیار دوره کاربردی و جذابیه ممنونم از استاد شمس و تندوری عزیز
خیلی خوب و با حوصله توضیح داده شده ولی مشکلی که وجود داشت این بود که نیاز به برخی وسایل مانند pasta maker وجود دارد که همه ندارن و در بازار هم موجود نیست
واقعا عالی
سلام نکته های خیلی ریزی را آموزش دادن که قبلاً رعایت نمیکردم
با سلام ویدیو دوره های من فقط سه مورد دانلود شد و بقیه دانلود نمیشه نمیدونم مشکل از کجاست؟!
با سلام ویدیو دوره های من فقط سه مورد دانلود شد و بقیه دانلود نمیشه نمیدونم مشکل از کجاست؟!
دوره کامل و عالی بود
سوالات متداول
آیا میتونم هزینه دوره رو کارتبهکارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!