پاستا و فرش پاستا

ویدیوی معرفی دوره

ویژگی‌های دوره

جلسات دوره (9 جلسه)

1. معرفی دوره
2. خمیر پاستا
3. لازانیا تازه + راگو گوشت + سس مونه
4. مک اند چیز
5. اسپاگتی تازه + سس آیواولیو
6. پنه ناپولیتن
7. راویولی، آگنولوتی، تورتلینی و فارفاله
8. اسپاگتی کاربونارا
9. فتوچینی تازه + سس پستو گوجه و فلفل دلمه

تصاویر دوره

معرفی دوره

پاستا نماد سفره و فرهنگ خوراک ایتالیاست و از ساده‌ترین مواد اولیه، زیباترین و کامل‌ترین غذاها رو خروجی میده. بعد از این دوره درکنتر یکی از بهترین سرآشپزهای ایران، آقای شایان شمس، استاد پاستا می‌شین.

مدرس دوره

شایان شمس
شایان شمس

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!