پاستاها

ویدیوی معرفی دوره

ویژگی‌های دوره

جلسات دوره (15 جلسه)

1. رو پستو پاستا
2. پاستا استیک عربیتا
3. سان دراید تومیتو فتوچینی
4. کریمی اسپیناچ پنه آلفردو
5. هربال لم چاپس
6. البر سالمسا مرغ و ذرت
7. پاستا چورتیزو فوسیلی
8. بوتای تونا پاستا سالاد
9. رستو پپر پاستا
10. پاستا پای
11. خمیر دستازپاستا
12. مدل های مختلف پاستاها
13. سس مارینارا
14. میت بال اسپاگتی کلاسیک
15. لازانیا

تصاویر دوره

معرفی دوره

در دوره غیرحضوری و تخصصی پاستا، طیف متنوعی از پاستاها در این دوره آموزش داده شده. ۱۰ مدل پاستا به همراه سس مخصوص به خودش رو در این دوره یاد می گیرید. رسپی ها و آموزش های این دوره، کاملا حرفه‌ای قابل اجرا برای خانه، کافه و رستوران هست، بنابراین اگر می‌خواین منوی کافه و رستورانتون رو تغییر بدید، به راحتی می‌تونین از آیتم‌های این دوره استفاده کنید. در پایان این آموزش هم، خمیر دست ساز پاستا آموزش داده شده که برای پاستاهای مختلف مثل اسپاگتی و فتوچینی و لازانیا، می‌تونین از این خمیر جذاب استفاده کنید.

مدرس دوره

افسانه رضوی
افسانه رضوی

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!