آموزش انواع پاستا
معرفی دوره
جلسات دوره (15 جلسه)
1. رو پستو پاستا
2. پاستا استیک عربیتا
3. سان دراید تومیتو فتوچینی
4. کریمی اسپیناچ پنه آلفردو
5. هربال لم چاپس
6. البر سالمسا مرغ و ذرت
7. پاستا چورتیزو فوسیلی
8. بوتای تونا پاستا سالاد
9. رستو پپر پاستا
10. پاستا پای
11. خمیر دستازپاستا
12. مدل های مختلف پاستاها
13. سس مارینارا
14. میت بال اسپاگتی کلاسیک
15. لازانیا
تصاویر دوره
ویژگیهای دوره
نظرات کاربران (2 نظر)
با سلام و احترام. ویدئوها بسیار خوب و با کیفیت تهیه شده بودند و توضیحات کامل بودند. فقط در بخش پخت لازانیا من خیلی منتظر بودم تا روش پخت خود خمیر لازانیا را ابتدای کار بفرمایند یا حداقل در جزوه آمده باشد. البته نکته قابل ذکر این است که در جزوه فقط به مواد لازم اشاره شده و طرز تهیه نیامده است. کاش جزوه تکمیل شود و شیوۀ تهیه خمیر اینکه چقدر باید در آب جوش باشد تا وا نرود یا خیلی خشک نشود (مشکلی که اکثرا در پخت خمیر لازانیا دارند) ارائه شود. با سپاس از خانم رضوی و سایت تاندوری
پایان کار مشخص نبود،و در بعضی از ویدیو ها صدا خیلی بد بود
سوالات متداول
آیا میتونم هزینه دوره رو کارتبهکارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!