آموزش پخت انواع پیتزا
معرفی دوره
جلسات دوره (37 جلسه)
1. خمیر پیتزا ایتالیایی
2. خمیر پیتزا آمریکایی
3. خمیر چاودار خمیر گیری با دست قسمت اول
4. خمیر چاودار خمیر گیری با دست قسمت دوم
5. چانه های پیتزا ایتالیایی
6. چانه های پیتزا آمریکایی
7. نحوه نگهداری خمیر پیتزا
8. باز کردن خمیر پیتزا آمریکایی
9. باز کردن خمیر پیتزا ایتالیایی
10. باز کردن خمیر پیتزا چاودار
11. تفاوت پیتزا آمریکایی و ایتالیایی
12. انواع پنیرها قسمت اول
13. انواع پنیرها قسمت دوم
14. طرز تهیه سس گشنیز
15. طرز تهیه سس کرموسو
16. سس ناپولیتانا قسمت اول
17. سس ناپولیتانا قسمت دوم
18. سس ناپولیتانا قسمت سوم
19. سس اسموک قسمت اول
20. سس اسموک قسمت دوم
21. سس و نحوه نگهداری آن
22. جلسه طلایی پیتزاها
23. گوشت پیتزا ناپولی
24. پیتزا گوشت ناپولی
25. مرینیت کردن مرغ
26. پیتزا چیکن ایتالیایی
27. پیتزا سبزیجات
28. آماده کردن استیک گوشت
29. پیتزا استیک بیانکا
30. مرینیت کردن میگو
31. پیتزا میگو اسپایسی
32. پیتزا پپرونی
33. آماده کردن گوشت رست
34. پیتزا گوشت رست
35. پیتزا میکس
36. پیتزا مارگریتا قسمت اول
37. پیتزا مارگریتا قسمت دوم
تصاویر دوره
ویژگیهای دوره
نظرات کاربران (10 نظر)
عالیییییی بود
ممنون عالی بود
بسیارعالی بود ممنون از توضیحات کاملتون
سلاموقت بخیر ممنون از آموزش های کاملتون
در کل خوب بود اما میتونست خیلی بهتر با نکات کامل و جامع تر مطالب رو به اشتراک بزارند
بی نظیر و کامل
۱۲۰ دقیقه دوره س بعد از نیم ساعت که دوره رو خریدم میگید نظر بده ؟ چه نظری بدم؟
خوب نبود
با خمیری که خودم درست کردم متفاوت بود ولی کمکم کرد
عالی
سوالات متداول
آیا میتونم هزینه دوره رو کارتبهکارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!