پیتزا

ویدیوی معرفی دوره

ویژگی‌های دوره

جلسات دوره (37 جلسه)

1. خمیر پیتزا ایتالیایی
2. خمیر پیتزا آمریکایی
3. خمیر چاودار خمیر گیری با دست قسمت اول
4. خمیر چاودار خمیر گیری با دست قسمت دوم
5. چانه های پیتزا ایتالیایی
6. چانه های پیتزا آمریکایی
7. نحوه نگهداری خمیر پیتزا
8. باز کردن خمیر پیتزا آمریکایی
9. باز کردن خمیر پیتزا ایتالیایی
10. باز کردن خمیر پیتزا چاودار
11. تفاوت پیتزا آمریکایی و ایتالیایی
12. انواع پنیرها قسمت اول
13. انواع پنیرها قسمت دوم
14. طرز تهیه سس گشنیز
15. طرز تهیه سس کرموسو
16. سس ناپولیتانا قسمت اول
17. سس ناپولیتانا قسمت دوم
18. سس ناپولیتانا قسمت سوم
19. سس اسموک قسمت اول
20. سس اسموک قسمت دوم
21. سس و نحوه نگهداری آن
22. جلسه طلایی پیتزاها
23. گوشت پیتزا ناپولی
24. پیتزا گوشت ناپولی
25. مرینیت کردن مرغ
26. پیتزا چیکن ایتالیایی
27. پیتزا سبزیجات
28. آماده کردن استیک گوشت
29. پیتزا استیک بیانکا
30. مرینیت کردن میگو
31. پیتزا میگو اسپایسی
32. پیتزا پپرونی
33. آماده کردن گوشت رست
34. پیتزا گوشت رست
35. پیتزا میکس
36. پیتزا مارگریتا قسمت اول
37. پیتزا مارگریتا قسمت دوم

تصاویر دوره

معرفی دوره

چه طرفدار پیتزای آمریکایی باشید و چه ایتالیایی، فرقی نداره! توی دوره‌ی پیتزای تاندوری درست کردن پیتزا رو با خمیر آمریکایی و ایتالیایی و حتی خمیر چاودار یاد می‌گیرید. علاوه‎بر این انواع سس‌ها و پنیرها هستن که توی این دوره به شما آموزش داده می‌شن.

مدرس دوره

افسانه رضوی
افسانه رضوی

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!