آموزش شکلات سازی - شکلات ریل

معرفی دوره

" هرگاه شما ترکیب شکلات و خامه داشتید، این میشه گاناش." در دوره شکلات دست ساز ریل با مرجان زحمت کش، تمام فوت و فن و تکتیک های آماده سازی شکلات ریل و نحوه ترکیب رنگ و انواع مختلف قالب را یاد می گیرید. یکی از جدیدترین و پرطرفدارترین نوع شکلات، که به عنوان هدیه می تواند در نظر گرفته شود، شکلات دست ساز ریل است. شما می توانید این مهارت را در 23 جلسه آنلاین، در آکادمی مهارت و خلاقیت تاندوری یاد بگیرید و خیلی زود کسب و کار خود را در این زمینه راه اندازی کنید.
یه شکلات واقعی (رِیل) چطور درست می‌شه؟ توی این دوره کار با شکلات‌های ریل رو یاد می‌گیرین.

جلسات دوره (23 جلسه)

1. آشنایی با مدرس دوره
2. معرفی دوره
3. گاناش ماچا و پسته
4. گاناش کارامل نمکی
5. گاناش ماسالا
6. فیلینگ ژاندویا بادام
7. معرفی قالب‌ها
8. براش قالب
9. ساخت رنگ با کره کاکائو
10. تکنیک رنگ یک‌ نقطه‌ای
11. تکنیک رنگ انگشتی
12. تکنیک رنگ کهکشانی
13. رنگ‌آمیزی و کار با دستگاه ایربراش
14. تکنیک چسب ایربراش
15. تکنیک رنگ‌آمیزی با خلال دندان
16. ذوب‌کردن و تمپرینگ شکلات سفید
17. پوسته‌گیری با شکلات سفید
18. تمپرینگ شکلات تلخ و پوسته‌گیری
19. قالب کهکشانی
20. فیلینگ‌گذاری
21. بستن شکلات
22. خارج‌کردن شکلات
23. جمع‌بندی دوره

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

نظرات کاربران (12 نظر)

پویا هادیان
پویا هادیان
امتیاز: 5

حرفه ای و عالی 🤩👍🏻

آذر مقدم
آذر مقدم
امتیاز: 5

توضیحات واضح و رسای مدرس و همچنین تصویربرداری و صدای واضح و با کیفیت ویدیو.

حامد جواهری
حامد جواهری
امتیاز: 5
بهار رحیمی
بهار رحیمی
امتیاز: 5

چون خیلی روان و عالی توضیح داداند.

یاسین سیلاوی
یاسین سیلاوی
امتیاز: 5
خوشمزه های فارا
خوشمزه های فارا
امتیاز: 5

عالی بود

رویا
رویا
امتیاز: 2

متاسفانه ی توضیح کلی دادن و خیلی وارد جزئیات نشدن ب قول معروف اون فوت و فن اصلی رو آموزش نمیدن و خب استفاده کاربردی نمیشه از این دوره ها داشت ب طور کلی ی هزینه ی بدون نتیجه هس

شکیبا گلابچیان
شکیبا گلابچیان
امتیاز: 5

بیان و نحوه آموزشی مدرس، بی عیب و نقص بود. ممنون از تاندوری.

سجاد
سجاد
امتیاز: 5

یک دوره عالی و کاربردی

الهه ابوطالبیان
الهه ابوطالبیان
امتیاز: 5

دوره ها مناسب مبلغ هزینه دریافتی برای ضبط فیلم ها زمان گذاشته شده و مطلوب هستند 👌 اگه امکان تمام صفحه شدن فیلم ها بود عالی میشد🙏

آرپی زاکاریان
آرپی زاکاریان
امتیاز: 5

واقعا" از خانم زحمت کش سپاسگزارم. همانطور که از نامش پیداست، بسیار زحمت کشیدن و این آموزش کامل رو برای ما تهیه کردند. تمام نکات ریزی که بنظرشون میرسید به درد هنرجو میخوره، مو به مو قِلق کار رو با صبوری کامل توضیح و انجام دادند. من اوایل فقط با واژه "ریل" آشنا بودم. ولی اینکه چه تفاوت و یا کاربردی در شکلات سازی و با کامپاند دارد رو اصلا" نمیدونستم. برام اصلا" ملموس نبود. که اولین بار در این دوره خانم زحمت کش متوجه شدم و به تمام سئوالاتم پاسخ داده شد. سپاس از اپ "تاندوری" که ما را با ایشان آشنا کردند. 🙏🏽 خرید این دوره را به همه هنرجویان علاقه مند توصیه میکنم. همگی موفق باشید.

فاطمه فرهمند
فاطمه فرهمند
امتیاز: 5

عالی

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!

تهیه شکلات ریل یا شکلات واقعی

شکلات ریل یا شکلات واقعی، یکی از شیرینی‌های محبوب و لذیذ است که با استفاده از گاناش های متنوع و تنوع قالب‌های شکلات، تجربه‌ای خاص را برای علاقه‌مندان به شیرینی‌ها فراهم می‌کند. در این مقاله، به آموزش تهیه شکلات ریل یا شکلات واقعی با تمرکز بر گاناش ماچا و پسته، گاناش کارامل نمکی، گاناش ماسالا، قالب‌های شکلات و تکنیک‌های رنگ آمیزی شکلات ریل می‌پردازیم.

 

مقدمه‌ای درباره شکلات ریل یا شکلات واقعی

در این بخش، با مفهوم و اهمیت شکلات ریل یا شکلات واقعی آشنا می‌شویم. همچنین، به معرفی اجزای اصلی تهیه شکلات ریل و تکنیک‌های پایه برای تولید شکلات ریل می‌پردازیم.

 

آموزش تهیه گاناش ماچا و پسته

گاناش ماچا و پسته با ترکیبی از شکلات تلخ، پسته و عناصر خاص دیگر، طعم و عطری خاص به شکلات ریل می‌بخشد. در این قسمت، به توضیح مواد لازم برای تهیه گاناش ماچا و پسته، مراحل تهیه گاناش و نکات مهمی که برای بهبود طعم و قوام گاناش ماچا و پسته باید رعایت شود، می‌پردازیم.

 

آموزش تهیه گاناش کارامل نمکی

گاناش کارامل نمکی با ترکیبی از شکلات شیری، کارامل و نمک، طعم شیرین و نمکی متفاوتی را به شکلات ریل می‌بخشد. در این قسمت، به توضیح مواد لازم برای تهیه گاناش کارامل نمکی، مراحل تهیه گاناش و نکات مهمی که برای بهبود طعم و قوام گاناش کارامل نمکی باید رعایت شود، می‌پردازیم.

 

آموزش تهیه گاناش ماسالا

گاناش ماسالا با ترکیب ادویه‌های ماسالا، شکلات تلخ و عناصر دیگر، طعم و عطر خاصی به شکلات ریل می‌بخشد. در این قسمت، به توضیح مواد لازم برای تهیه گاناش ماسالا، مراحل تهیه گاناش و نکات مهمی که برای بهبود طعم و قوام گاناش ماسالا باید رعایت شود، می‌پردازیم.

 

قالب‌های شکلات و تکنیک‌های رنگ آمیزی شکلات ریل

قالب‌های شکلات با طرح‌های مختلف و تکنیک‌های رنگ آمیزی، به شکلات ریل زیبا و جذابیت می‌بخشند. در این قسمت، به معرفی نوع قالب‌های شکلات، تکنیک‌های رنگ آمیزی و نکات مهمی که برای تولید شکلات ریل با ظاهری دلپذیر باید رعایت شود، می‌پردازیم.

 

نتیجه‌گیری

با آموزش تهیه شکلات ریل یا شکلات تمپرینگ شکلات را یاد میگیرید و شکلات های لذیذی با استفاده از گاناش ماچا و پسته، گاناش کارامل نمکی، گاناش ماسالا، قالب‌های شکلات و تکنیک‌های رنگ آمیزی، می‌توانید در خانه خود تهیه کنید و کسب درآمد کنید.

سوالی داری؟