شکلات دست‌ساز ریِل

ویدیوی معرفی دوره

ویژگی‌های دوره

جلسات دوره (23 جلسه)

1. آشنایی با مدرس دوره
2. معرفی دوره
3. گاناش ماچا و پسته
4. گاناش کارامل نمکی
5. گاناش ماسالا
6. فیلینگ ژاندویا بادام
7. معرفی قالب‌ها
8. براش قالب
9. ساخت رنگ با کره کاکائو
10. تکنیک رنگ یک‌ نقطه‌ای
11. تکنیک رنگ انگشتی
12. تکنیک رنگ کهکشانی
13. رنگ‌آمیزی و کار با دستگاه ایربراش
14. تکنیک چسب ایربراش
15. تکنیک رنگ‌آمیزی با خلال دندان
16. ذوب‌کردن و تمپرینگ شکلات سفید
17. پوسته‌گیری با شکلات سفید
18. تمپرینگ شکلات تلخ و پوسته‌گیری
19. قالب کهکشانی
20. فیلینگ‌گذاری
21. بستن شکلات
22. خارج‌کردن شکلات
23. جمع‌بندی دوره

تصاویر دوره

معرفی دوره

شکلات‌ها به ۲ دسته‌ی ریِل و کامپاند تقسیم می‌شن. شکلات‌های ریِل از کره‌ی کاکائو درست شدن و طعم فوق‌العاده جذاب و متفاوتی دارن. توی این دوره به تمام نکات شکلات ریل مثل تمپرینگ، تکنیک‌های مختلف رنگ‌آمیزی مسلط می‌شین.

مدرس دوره

مرجان زحمت‌کش
مرجان زحمت‌کش

نظرات کاربران (4 نظر)

پویا هادیان
پویا هادیان
امتیاز: 5

حرفه ای و عالی 🤩👍🏻

آذر مقدم
آذر مقدم
امتیاز: 5

توضیحات واضح و رسای مدرس و همچنین تصویربرداری و صدای واضح و با کیفیت ویدیو.

حامد جواهری
حامد جواهری
امتیاز: 5
بهار رحیمی
بهار رحیمی
امتیاز: 5

چون خیلی روان و عالی توضیح داداند.

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!