تارت

ویدیوی معرفی دوره

ویژگی‌های دوره

جلسات دوره (14 جلسه)

1. معرفی دوره
2. گاناش توت‌فرنگی
3. کانفیت توت‌فرنگی
4. موس توت‌فرنگی
5. موس نارگیل
6. تارت نارگیل و توت‌فرنگی
7. تارت سیب
8. تارت چیزکیک
9. گاناش پسته
10. موس پسته
11. تارت پسته
12. گاناش شکلاتی
13. موس شکلاتی
14. تارت شکلاتی

تصاویر دوره

معرفی دوره

تارت جزو معدود شیرینی‌هایی که می‌شه توش بی‌نهایت ظرافت و زیبایی بخرج داد و فوق‌العاده هم جذاب و خوشمزه‌ست. تارت‌ بعد از انقلاب صنعتی فرانسه جایگاه خاص خودش رو در شیرینی‌پزی فرانسه و بین عموم مردم پیدا کرد. توی این دوره جوری به پخت انواع تارت مسلط می‌شین که انگار چند سال رو در فرانسه گذرونده باشید.

مدرس دوره

هدی زارعی
هدی زارعی

نظرات کاربران (4 نظر)

گلمان ترزبان
گلمان ترزبان
امتیاز: 5

توضيح كامل و با حوصله و با جزئيات بود

نجمه سلاجقه
نجمه سلاجقه
امتیاز: 5
پریا الفتی زاده
پریا الفتی زاده
امتیاز: 1

به نظرم نقص هایی داره تارت چیز کیک توی جزوه نوشته نشده کرده نیاز داره ولی توی ویدئو گفتین به مقداری که توی جزوه گفتیم کره نیازه ، و این خیلی توی ذوق آدم میزنه

esmat sibi
esmat sibi
امتیاز: 5

بسیار عالی بود خانم زارعی عزیز بسیار با حوصله توضیح میدادن فیلمبرداری بسیار عالی بود و خوشحال که در این دوره شرکت کردم ممنون از مجموعه تاندوری

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!