آموزش غذاهای دریایی و دسر

معرفی دوره

سرآشپز توماس کلر در این دوره بر تهیه غذاهای دریایی تازه مانند خرچنگ و ماهی قزل آلا، تهیه دسرهای کلاسیک مانند پای سیب و تارت لیمو تمرکز می کند و نشان می دهد که چگونه آشپزی خوشمزه را می توان در خانه انجام داد تا طعم و بافت آن افزایش یابد.
سرآشپز توماس کلر در این دوره بر تهیه غذاهای دریایی تازه مانند خرچنگ و ماهی قزل آلا، تهیه دسرهای کلاسیک مانند پای سیب و تارت لیمو تمرکز می کند و نشان می دهد که چگونه آشپزی خوشمزه را می توان در خانه انجام داد تا طعم و بافت آن افزایش یابد. چه شما یک آشپز مبتدی باشید یا پیشرفته، تکنیک ها و اصولی را می آموزید که به شما درک و مهارتی می دهد تا خوشمزه ترین نتایج را بدست آورید. سووید چیست ؟ Sous vide به عنوان پخت “تحت خلا” تعریف می شود ، فرآیند پخت و پز مواد غذایی بسته بندی شده (وکیوم شده) با خلا و غوطه ور در آب است که به آهستگی روی دمای خاصی تنظیم می شود.. این دستگاه توسط یک سر آشپز فرانسوی در اواسط سال 1970 میلادی ساخته شد و امروزه در بسیاری از آشپزخانه های صنعتی در حال کار می باشد . دستگاهی که در گذشته فقط در آشپزخانه رستوران های خاص در حال کار بود امروزه در همه رستوران ها قابل دسترس می باشد.

جلسات دوره (16 جلسه)

1. ماهی سالمون با اسفناج - Saute Salmon With Spinach
2. ماهی حلوا با سیب زمینی خلالی سرخ شده - Saute Dover Sole With Pommes Chateau
3. ماهی تابه ای: مانک فیش بدون سر با سس کره ی قرمز - Pan Roasting Monkfish Tail With Beurre Rouge
4. تهیه ماهی بِرَنزینو با نمک، همراه با رازیانه و سس سرکه، روغن و فلفل -Baking Salt Baked Branzino With Fennel and Red Pepper Vinaigrette
5. خرچنگ پخته شده در کره ی آب شده با ماکارونی و پنیر - Butter Poached Lobster With Macaroni and Cheese
6. تهیه میگوی اسکامپی در فر - Oven Roasting Shrimp Scampi
7. جوشاندن خرچنگ - Lobster Boil
8. روش پخت Sous Vide - شروع کار - Sous Vide Cooking Getting Started
9. روش پخت Sous Vide - هویج، مارچوبه و رازیانه - Sous Vide Cooking Carrots Asparagus and Fennel
10. روش پخت Sous Vide – ماهی کفشک - Sous Vide Cooking Turbot
11. روش پخت Sous Vide ساده - ماهی سالمون - Simplified Sous Vide Salmon
12. دسرها: Pots de Crème
13. دسرها: تارت لیمو با خمیر دانه ی کاج - Desserts Lemon Tart With Pine Nut Crust
14. دسرها: پای سیب با خمیر لارد - Desserts Apple Pie With Lard Crust
15. نتیجه - Conclusion
16. : روش پخت Sous Vide - زمان ها و دماهای مختلف -Bonus Sous Vide Cooking Varying Time and Temperature

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

نظرات کاربران (11 نظر)

حامد جواهری
حامد جواهری
امتیاز: 5

دوره و فیلم‌برداری و زیرنویس بسیار عالی بود

مریم نوروزنیا
مریم نوروزنیا
امتیاز: 5

مرسی که هستید

چیا رستمی
چیا رستمی
امتیاز: 5

عالی

رضا جهانی
رضا جهانی
امتیاز: 5

عالی

فاطمه عصاریان
فاطمه عصاریان
امتیاز: 5

دوره عالی هستش

سعید فخرایی
سعید فخرایی
امتیاز: 5

عالی

میثم فاظلی
میثم فاظلی
امتیاز: 5

عالی و بینظیر لطفاً محتوای آموزشی بیشتری رو قرار بدیدن🙏

حسین شاهچراغی
حسین شاهچراغی
امتیاز: 5

خیلی خوب بود

فریبا زارعی
فریبا زارعی
امتیاز: 5

عالی

رویا روئین تن
رویا روئین تن
امتیاز: 5

عالی از دستش ندید 😍😍😍😍😍

سحر بیگلری
سحر بیگلری
امتیاز: 1

تایپ زیر نویس انقدر کیفیتش بده اصلا خونده نمیشه بعدم شما کلیپای بقیه رو ترجمه کردین خودتون باید تولید محتوا کنید من اگه میخواستم کلیپ خارجی ترجمه شده نگاه کنم که میرفتم یوتیوب

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!

سوالی داری؟