آموزش غذاهای دریایی و دسر
معرفی دوره
جلسات دوره (16 جلسه)
1. ماهی سالمون با اسفناج - Saute Salmon With Spinach
2. ماهی حلوا با سیب زمینی خلالی سرخ شده - Saute Dover Sole With Pommes Chateau
3. ماهی تابه ای: مانک فیش بدون سر با سس کره ی قرمز - Pan Roasting Monkfish Tail With Beurre Rouge
4. تهیه ماهی بِرَنزینو با نمک، همراه با رازیانه و سس سرکه، روغن و فلفل -Baking Salt Baked Branzino With Fennel and Red Pepper Vinaigrette
5. خرچنگ پخته شده در کره ی آب شده با ماکارونی و پنیر - Butter Poached Lobster With Macaroni and Cheese
6. تهیه میگوی اسکامپی در فر - Oven Roasting Shrimp Scampi
7. جوشاندن خرچنگ - Lobster Boil
8. روش پخت Sous Vide - شروع کار - Sous Vide Cooking Getting Started
9. روش پخت Sous Vide - هویج، مارچوبه و رازیانه - Sous Vide Cooking Carrots Asparagus and Fennel
10. روش پخت Sous Vide – ماهی کفشک - Sous Vide Cooking Turbot
11. روش پخت Sous Vide ساده - ماهی سالمون - Simplified Sous Vide Salmon
12. دسرها: Pots de Crème
13. دسرها: تارت لیمو با خمیر دانه ی کاج - Desserts Lemon Tart With Pine Nut Crust
14. دسرها: پای سیب با خمیر لارد - Desserts Apple Pie With Lard Crust
15. نتیجه - Conclusion
16. : روش پخت Sous Vide - زمان ها و دماهای مختلف -Bonus Sous Vide Cooking Varying Time and Temperature
تصاویر دوره
ویژگیهای دوره
نظرات کاربران (14 نظر)
دوره و فیلمبرداری و زیرنویس بسیار عالی بود
مرسی که هستید
عالی
عالی
دوره عالی هستش
عالی
عالی و بینظیر لطفاً محتوای آموزشی بیشتری رو قرار بدیدن🙏
خیلی خوب بود
عالی
عالی از دستش ندید 😍😍😍😍😍
تایپ زیر نویس انقدر کیفیتش بده اصلا خونده نمیشه بعدم شما کلیپای بقیه رو ترجمه کردین خودتون باید تولید محتوا کنید من اگه میخواستم کلیپ خارجی ترجمه شده نگاه کنم که میرفتم یوتیوب
مدرس عالی ولی زیرنویس افتضاح بود. دادید گوگل ترنسلیت ترجمه کرده؟ کجا board میشه هیئت مدیره میشه تخته. یا spatula میشه کفگیر نه کاردک. خلاصه من از زیر نویس نگاه نکردم.
خوب بود ولی میشد کامل تر باشه
عالیه
سوالات متداول
آیا میتونم هزینه دوره رو کارتبهکارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!