آموزش تیرامیسو و دسر ایتالیایی

معرفی دوره

تیرامیسو ایتالیایی؛ یکی از جذاب‌ترین دسرهایی است که این روزها در کافه‌ها سرو می‌شود. در این دوره انلاین تیرامیسو ایتالیایی که توسط آکادمی مهارت و خلاقیت تاندوری ارائه شده است، از فرم دهی خامه و رنگ کردن آن تا تهیه انواع مختلف تیرامیسو مانند تیرامیسو کلاسیک، تیرامیسو شیرعسلی و لوتوس را می‌بینید. با دریافت گواهی پایان دوره به راحتی کسب و کار خود را آغاز کنید.
ت رتامیسو یک دسر ایتالیای با طعم قهوه است .این دسر از لیدی فینگر آغشته به قهوه ، لایه لایه با مخلوط تخم مرغ ، شکر و پن رتی ماسکارپونه یا لبنه ، با طعم کاکائو ساخته شده است که به صورت سرد سرو میشود .

جلسات دوره (86 جلسه)

1. معرفی دوره
2. فرم دهی خامه و نکات بخش اول
3. فرم دهی خامه و نکات بخش دوم
4. فرم دهی خامه و نکات بخش سوم
5. رنگ کردن خامه بخش اول
6. خامه شکلاتی
7. لیدی فینگر وانیلی بخش اول
8. لیدی فینگر وانیلی بخش دوم
9. لیدی فینگر وانیلی بخش سوم
10. لیدی فینگر قهوه بخش اول
11. لیدی فینگر قهوه بخش دوم
12. لیدی فینگر قهوه بخش سوم
13. لیدی فینگر قهوه بخش چهارم
14. لیدی فینگر شکلاتی بخش اول
15. لیدی فینگر شکلاتی بخش دوم
16. لیدی فینگر شکلاتی بخش سوم
17. لیدی فینگر شکلاتی بخش چهارم
18. لیدی فینگر شکلاتی بخش پنجم
19. تیرامیسو کلاسیک بخش اول
20. تیرامیسو کلاسیک بخش دوم
21. تیرامیسو کلاسیک بخش سوم
22. تیرامیسو کلاسیک بخش چهارم
23. تیرامیسو کلاسیک بخش پنجم
24. تیرامیسو کلاسیک بخش ششم
25. تیرامیسو کلاسیک بخش هفتم
26. تیرامیسو کلاسیک بخش هشتم
27. تیرامیسو شیر عسلی بخش اول
28. تیرامیسو شیرعسلی بخش دوم
29. تیرامیسو شیرعسلی بخش سوم
30. تیرامیسو شیرعسلی بخش چهارم
31. تیرامیسو شیر عسلی بخش پنجم
32. تیرامیسو لوتوس بخش اول
33. تیرامیسو لوتوس بخش دوم
34. تیرامیسو لوتوس بخش سوم
35. تیرامیسو لوتوس بخش چهارم
36. تیرامیسو شیر بخش اول
37. تیرامیسو شیر بخش دوم
38. تیرامیسو شیر بخش سوم
39. تیرامیسو شیر بخش چهارم
40. تیرامیسو شیر بخش پنجم
41. تیرامیسو بادام زمینی بخش اول
42. تیرامیسو بادام زمینی بخش دوم
43. تیرامیسو بادام زمینی بخش سوم
44. تیرامیسو بادام زمینی بخش چهارم
45. تیرامیسو انبه بخش اول
46. تیرامیسو انبه بخش دوم
47. تیرامیسو انبه بخش سوم
48. تیرامیسو انبه بخش چهارم
49. تیرامیسو کارامل بخش اول
50. تیرامیسو کارامل بخش دوم
51. تیرامیسو کارامل بخش سوم
52. تیرامیسو کارامل بخش چهارم
53. تیرامیسو کارامل بخش پنجم
54. تیرامیسو شکلات بلوبری بخش اول
55. تیرامیسو شکلات بلوبری بخش دوم
56. تیرامیسو شکلات بلوبری بخش سوم
57. تیرامیسو شکلات بلوبری بخش چهارم
58. تیرامیسو شکلات بلوبری بخش پنجم
59. کیک تیرامیسو قالبی بخش اول
60. کیک تیرامیسو قالبی بخش دوم
61. کیک تیرامیسو قالبی بخش سوم
62. کیک تیرامیسو قالبی بخش چهارم
63. کیک تیرامیسو قالبی بخش پنجم
64. کیک تیرامیسو قالبی بخش ششم
65. کیک تیرامیسو قالبی بخش هفتم
66. کیک تیرامیسو قالبی بخش هشتم
67. تیرامیسو بلک بری بخش اول
68. تیرامیسو بلک بری بخش دوم
69. تیرامیسو بلک بری بخش سوم
70. تیرامیسو بلک بری بخش چهارم
71. تیرامیسو دبل چاکلت بخش اول
72. تیرامیسو دبل چاکت بخش دوم
73. تیرامیسو دبل چاکلت بخش سوم
74. تیرامیسو دبل چاکلت بخش چهارم
75. تیرامیسو دبل چاکلت بخش پنجم
76. تیرامیسو اورئو بخش اول
77. تیرامیسو اورئو بخش دوم
78. تیرامیسو اورئو بخش سوم
79. تیرامیسو اورئو بخش چهارم
80. تیرامیسو اورئو بخش پنجم
81. تیرامیسو اورئو بخش ششم
82. تیرامیسو ایتالیایی بخش اول
83. تیرامیسو ایتالیایی بخش دوم
84. تیرامیسو ایتالیایی بخش سوم
85. تیرامیسو ایتالیایی بخش چهارم
86. تیرامیسو ایتالیایی بخش پنجم

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!