آموزش سالاد سزار خانگی با سس رستورانی

hamed
hamed
| خواندن 2 دقیقه 21 شهریور 1401
آموزش سالاد سزار خانگی با سس رستورانی

تاریخچه سالاد سزار

سالاد سزار را اولین بار، آقای سزار کاردینی، سرآشپز ایتالیایی که در آمریکا ساکن بود، برای جشن ۴ جولای در آمریکا درست کرد. خیلی زود به‌واسطه‌ی استقبال ستارگان هالیوود از این غذای جذاب، سالاد سزار شهرت جهانی پیدا کرد و جزو پرفروش‌ترین سالادها در رستوران‌های سرتاسر دنیا تبدیل شد.‌

سالاد سزار در سرتاسر دنیا به‌اشکال مختلفی سرو میشود و متناسب با ذایٔقه غذایی آن منطقه، تغییراتی داشته است. در برخی نقاط دنیا، سالاد سزار با بیکن سرو میشه، برخی دیگه با ماهی کولی، و توی تعدادی از رستوران‌های ما هم با مرغ سوخاری.

در دستور اصلی سالاد سزار از سس ورسترشر (ورچستر)، ماهی آنچووی و زرده تخم مرغ (اصلاح شده) استفاده میشود؛ دستورپختی که تاندوری برای شما آماده کرده، از مواد در دسترس‌تر، اقتصادی‌تر و متناسب با ذایٔقه ایرانیان تغییراتی داشته است.

مواد اولیه  (برای ۲ نفر)

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • نان کروتان:‌ ۱۰۰ گرم
  • لیموترش: ۲ عدد
  • کاهو رسمی: ۱ عدد
  • سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۶ قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

سینه‌ی مرغ را از وسط برش بزنید، بر روی آن یک کیسه فریزر قرار دهید. سپس آن را با بیفتک‌کوب، بکوبید تا بافت آن نرم شود.

کوبیدن سینه مرغ برای سالاد سزار

سپس سینه مرغ را با سس خردل، آب لیمو تازه، پودر سیر، نمک، فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید.

مزه دار کردن مرغ برای سالاد سزار

بعد از مزه‌ دار کردن مرغ، نوبت پخت آن است. در دستور سالاد سزار، مرغ به صورت گریل و بدون روغن پخته می‌ شود. بهتر است برای این کار، از تابه های گریل چدنی استفاده کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد.

گریل کردن مرغ برای سالاد سزار

برای سس سزار (سس سالاد) مایونز، خردل، پودر سیر، سرکه بالزامیک، آب لیمو تازه و پنیر پارمزان را مخلوط کنید.

طرز تهیه سس سزار

مرغ گریل شده را برش بزنید و به همراه کاهوهای برش زده، به بشقاب سرو منتقل کنید.

مرغ گریل و کاهو

نان کروتان و سس سالاد سزار را اضافه کنید. سالاد سزار شما آماده‌ست! نوش جان.

 

سایر مطالب پیشنهادی مجله تاندوری:

برای شما