آموزش شیرینی دانمارکی (دنیش)

معرفی دوره

شیرینی دانمارکی یا شیرینی دنیش، یک شیرینی از خانواده خمیرهای لایه ای است که با خمیر هزارلا تهیه می شود. جالب است بدانید این شیرینی در ابتدا در اتریش ابداع شد و بعدها، توسط دانمارکی ها دچار تغییرات عمده ای شد و در نهایت به نام شیرینی دانمارکی یا دنیش شناخته شد. در این دوره شما با طرز تهیه خمیر پایه، کرم شیرینی دانمارکی، کرم های مختلفی مثل کرم وانیلی، کرم پنیری، تا انواع برش های خمیر و پخت شیرینی دانمارکی، آشنا می‌ شوید.
شیرینی دانمارکی یا شیرینی دنیش، یک شیرینی از خانواده خمیرهای لایه ای است که با خمیر هزارلا تهیه می شود. جالب است بدانید این شیرینی در ابتدا در اتریش ابداع شد و بعدها، توسط دانمارکی ها دچار تغییرات عمده ای شد و در نهایت به نام شیرینی دانمارکی یا دنیش شناخته شد. در این دوره شما با طرز تهیه خمیر پایه، کرم شیرینی دانمارکی، کرم های مختلفی مثل کرم وانیلی، کرم پنیری، تا انواع برش های خمیر و پخت شیرینی دانمارکی، آشنا می‌ شوید.

جلسات دوره (10 جلسه)

1. طرز تهیه خمیر پایه
2. تهیه کرم دانمارکی
3. تهیه کرم وانیلی
4. تهیه کرم پنیری و رومال شماره ۲
5. لمینیت خمیر دانمارکی
6. برش خمیر مدل فرفره پنجه ای
7. برش خمیر : عینکی سه گوش پیاله میوه ای
8. توضیحات پخت
9. پارت آخر
10. مدل دیگه از دانمارکی

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!
سوالی داری؟