باقلوا استانبولی و کنافه

ویدیوی معرفی دوره

ویژگی‌های دوره

جلسات دوره (11 جلسه)

1. مقدمه
2. مواد اولیه
3. آماده سازی خمیر
4. چانه‌گیری
5. باز کردن خمیر
6. باقلوا استاندارد
7. باقلوا لب دلبر
8. باقلوا پیچ پسته
9. باقلوا پیچ گردو
10. باقلوا هوج دیلیمی
11. کنافه پنیری و کرم دار

تصاویر دوره

معرفی دوره

بر خلاف قیمتی که برای باقلوا در قنادی‌ها پرداخت میشه، درست کردن باقلوا اونقدرها هم هزینه‌بر نیست و میتونه گزینه جذاب و خوشمزه‌ای برای شیرینی عید و مناسبت‌ها باشه.<br/> اکثر باقلواهایی که در قنادی‌ها فروخته میشن، بیشتر از اینکه با مغزهای پسته یا گردو پر شده باشن، از شهد و شربت تشکیل شدن. همین موضوع باعث میشه باقلوایی که از بیرون تهیه می‌کنیم، کیفیت باقلوای اصیل استانبولی رو نداشته باشه.

مدرس دوره

فاطمه قربانی
فاطمه قربانی

نظرات کاربران (1 نظر)

مرضیه زنگنه
مرضیه زنگنه
امتیاز: 5

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!