آموزش باقلوا استانبولی و کنافه

معرفی دوره

باقلوای استانبولی یا همان باقلوای ترکی، یکی از جذاب ترین انواع باقلوا به شمار می رود. در این دوره آموزشی که آکادمی مهارت و خلاقیت تاندوری آن را برای شما تدارک دیده است، می توانید به راحتی بدون آن که هزینه اضافی بابت شرکت در کلاس های حضوری متحمل بشوید توسط فاطمه قربانی، یکی از بهترین کارشناسان آشپزی ملل، نحوه پخت خونگی این مدل باقلوا را یاد بگیرید. فاطمه قربانی کارشناس آشپزی ملل و مدرس برجسته قنادی و آشپزی است و به شما تمام نکات پخت باقلوای استانبولی و کنافه را که شامل مراحلی مانند خمیرگیری، چانه گیری و... است، با زبانی ساده می دهد.
توی این دوره با لم‌های تخصصی خمیرگیری و شربت‌دهی، همچنین پنج مدل باقلوا و دو مدل کنافه آشنا می‌شید.

جلسات دوره (11 جلسه)

1. مقدمه
2. مواد اولیه
3. آماده سازی خمیر
4. چانه‌گیری
5. باز کردن خمیر
6. باقلوا استاندارد
7. باقلوا لب دلبر
8. باقلوا پیچ پسته
9. باقلوا پیچ گردو
10. باقلوا هوج دیلیمی
11. کنافه پنیری و کرم دار

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

نظرات کاربران (9 نظر)

مرضیه زنگنه
مرضیه زنگنه
امتیاز: 5
سحر مهر
سحر مهر
امتیاز: 5

مفید و کاربردی

علی صالحی
علی صالحی
امتیاز: 5

عالی

ندا علینوری
ندا علینوری
امتیاز: 5

عالی

پری معروفی🧚♀️
پری معروفی🧚♀️
امتیاز: 5

عالی و جامع با تدریسی بی نظیر

زهرا منوچهری راد
زهرا منوچهری راد
امتیاز: 5

این دوره بسیار عالی بود و فکر نمی‌کردم بشه صفر تا صد کار باقلوا رو خودمون انجام بدیم و از خمیرهای آماده استفاده نکنیم و چنین باقلواهای خوشمزه و باکیفیتی تولید کنیم 👌

میس قاف
میس قاف
امتیاز: 5

خیلی عالی بود توضیحات کامل و جامع

ساراحسینی
ساراحسینی
امتیاز: 5

سلام این دوره عالیه ،واقعا باقلواهایی که خانم قربانی آموزش دادن خوشمزه است من کلی مشتری پیدا کردم از طریق فروش باقلواهام

زهراحاذق
زهراحاذق
امتیاز: 5

ساده وروان توضیح داده بودن

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!