آموزش باقلوا استانبولی و کنافه

ویدیوی معرفی دوره

ویژگی‌های دوره

جلسات دوره (11 جلسه)

1. مقدمه
2. مواد اولیه
3. آماده سازی خمیر
4. چانه‌گیری
5. باز کردن خمیر
6. باقلوا استاندارد
7. باقلوا لب دلبر
8. باقلوا پیچ پسته
9. باقلوا پیچ گردو
10. باقلوا هوج دیلیمی
11. کنافه پنیری و کرم دار

تصاویر دوره

معرفی دوره

باقلوای استانبولی یا همان باقلوای ترکی، یکی از جذاب ترین انواع باقلوا به شمار می رود. در این دوره آموزشی که آکادمی مهارت و خلاقیت تاندوری آن را برای شما تدارک دیده است، می توانید به راحتی بدون آن که هزینه اضافی بابت شرکت در کلاس های حضوری متحمل بشوید توسط فاطمه قربانی، یکی از بهترین کارشناسان آشپزی ملل، نحوه پخت خونگی این مدل باقلوا را یاد بگیرید. فاطمه قربانی کارشناس آشپزی ملل و مدرس برجسته قنادی و آشپزی است و به شما تمام نکات پخت باقلوای استانبولی و کنافه را که شامل مراحلی مانند خمیرگیری، چانه گیری و... است، با زبانی ساده می دهد.

مدرس دوره

فاطمه قربانی
فاطمه قربانی

نظرات کاربران (1 نظر)

مرضیه زنگنه
مرضیه زنگنه
امتیاز: 5

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!