آموزش باقلوا استانبولی و کنافه
معرفی دوره
جلسات دوره (11 جلسه)
1. مقدمه
2. مواد اولیه
3. آماده سازی خمیر
4. چانهگیری
5. باز کردن خمیر
6. باقلوا استاندارد
7. باقلوا لب دلبر
8. باقلوا پیچ پسته
9. باقلوا پیچ گردو
10. باقلوا هوج دیلیمی
11. کنافه پنیری و کرم دار
تصاویر دوره
ویژگیهای دوره
نظرات کاربران (9 نظر)
مفید و کاربردی
عالی
عالی

عالی و جامع با تدریسی بی نظیر
این دوره بسیار عالی بود و فکر نمیکردم بشه صفر تا صد کار باقلوا رو خودمون انجام بدیم و از خمیرهای آماده استفاده نکنیم و چنین باقلواهای خوشمزه و باکیفیتی تولید کنیم 👌

خیلی عالی بود توضیحات کامل و جامع
سلام این دوره عالیه ،واقعا باقلواهایی که خانم قربانی آموزش دادن خوشمزه است من کلی مشتری پیدا کردم از طریق فروش باقلواهام
ساده وروان توضیح داده بودن
سوالات متداول
آیا میتونم هزینه دوره رو کارتبهکارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!