آموزش دونات

معرفی دوره

دونات در سراسر دنای بسیار محبوب است و برای اولین بار در قرن ۱۹ توسط مهاجران هلندی در آمریکا پخته شده است اما روایت های مختلفی در تهیه دونات وجود دارد و این شیرینی به یکی از محبوب های آمریکا تبدیل شده است به طوری که اولین ماه ژوئن را روز جهانی دوتان اعلام کردن، برای همین در طعم ها و مدل های مختلف قابل درست کردن هست.
دونات یکی از معروف ترین انواع پیراشکی است که به عنوان یک میان وعده بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. در مورد تاریخچه به وجود آمدن دونات دو روایت وجود دارد که اولین بار دونات توسط مهاجران هلندی در قرن نوزدهم در کشور امریکا پخته شده است و روایت دوم این است که در سال ۱۸۴۷ یک قناد جوان امریکایی ادعا کرده است که او کسی بوده است که برای اولین بار دونات را در روی عرشه یک کشتی پخته است. البته زیاد تفاوتی وجود ندارد، چون دونات به عنوان یک شیرینی امریکایی در سراسر جهان شناخته می شود که به دلیل محبوبیت بسیار زیادی که دارد در انواع بسیار متنوعی پخته می شود،

جلسات دوره (37 جلسه)

1. خمیر اول دونات
2. خمیر اول دونات
3. خمیر اول دونات
4. خمیر اول دونات
5. خمیر دوم
6. خمیر سوم
7. خمیر سوم
8. خمیر چهارم
9. خمیر چهارم
10. خمیر پنجم
11. خمیر پنجم
12. خمیر ششم
13. خمیر ششم
14. خمیر هفتم
15. خمیر هشتم
16. خمیر هشتم
17. donumon
18. creme brulee
19. کرم شکلاتی
20. چیز کیک فیلینگ
21. میپل گلیز
22. گلیز میوه ای
23. فیلینگ پنیری
24. coffee glaze
25. krispi cream
26. butter glaze
27. کارامل قسمت اول
28. کارامل قسمت دوم
29. caramel sauce
30. استیکی بانز
31. pistachio cream
32. نحوه پر کردن دونات
33. fruit cream
34. briochel
35. chocolate glaze
36. Vanilla cream
37. brioche 2

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

نظرات کاربران (1 نظر)

حامد جواهری
حامد جواهری
امتیاز: 5

عالی

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!
سوالی داری؟