آموزش دونات

ویدیوی معرفی دوره

ویژگی‌های دوره

جلسات دوره (37 جلسه)

1. خمیر اول دونات
2. خمیر اول دونات
3. خمیر اول دونات
4. خمیر اول دونات
5. خمیر دوم
6. خمیر سوم
7. خمیر سوم
8. خمیر چهارم
9. خمیر چهارم
10. خمیر پنجم
11. خمیر پنجم
12. خمیر ششم
13. خمیر ششم
14. خمیر هفتم
15. خمیر هشتم
16. خمیر هشتم
17. donumon
18. creme brulee
19. کرم شکلاتی
20. چیز کیک فیلینگ
21. میپل گلیز
22. گلیز میوه ای
23. فیلینگ پنیری
24. coffee glaze
25. krispi cream
26. butter glaze
27. کارامل قسمت اول
28. کارامل قسمت دوم
29. caramel sauce
30. استیکی بانز
31. pistachio cream
32. نحوه پر کردن دونات
33. fruit cream
34. briochel
35. chocolate glaze
36. Vanilla cream
37. brioche 2

تصاویر دوره

معرفی دوره

دونات در سراسر دنای بسیار محبوب است و برای اولین بار در قرن ۱۹ توسط مهاجران هلندی در آمریکا پخته شده است اما روایت های مختلفی در تهیه دونات وجود دارد و این شیرینی به یکی از محبوب های آمریکا تبدیل شده است به طوری که اولین ماه ژوئن را روز جهانی دوتان اعلام کردن، برای همین در طعم ها و مدل های مختلف قابل درست کردن هست.

مدرس دوره

متینه داوودی
متینه داوودی

نظرات کاربران (1 نظر)

حامد جواهری
حامد جواهری
امتیاز: 5

عالی

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!