آموزش انگلیش افترنون تی

معرفی دوره

یکی از رسوم سرزمین انگلستان، سرو عصرانه هایی درکنار چای است که به انگلیش افترنون تی شهرت دارد، مواردی که در این دوره می‌آموزیم بیش از بیست نوع کیک، شیرینی و میان وعده‌های خاصی است که در کنار چای سرو می‌شود. خانوم ماندانا حسین زاده مدرس این دوره، در 49 جلسه، تمامی کیک ها و عصرانه های اصیل انگلیسی را به ما آموزش می‌دهند، این کیک های عصرانه که ظاهری زیبا و متفاوتی دارند، در بعضی از کافه‌های تهران عرضه می‌شوند، پس از گذراندن این دوره می‌توان جهت ارائه این محصولات به کافه‌ها و عرضه سفارشی جهت مهمانی ها، کسب و کار مستقلی را آغاز نمود.
ویژگی منحصر به فرد این دوره، متنوع بودن آیتم‌ های آموزشی آن است. در واقع با شرکت در این دوره می‌توانید انواع شیرینی، شورینی، ساندویچ، کیک، تارت، پای و هر خوراکی سرد و گرمی را آموزشی ببینید.

جلسات دوره (49 جلسه)

1. طرز صحیح اندازخ گیری مواد اولیه
2. خامه فرم گرفته
3. مارمالاد زربری
4. ااسکون شکلات چیپسی
5. اسکون پنیری
6. ساندویچ مرغ و پنیر
7. بشامل سس بانز
8. مینی کیک آلو و پسته
9. ماشروم مینی چیز کیک
10. کیک دو رنگ و دیپ چدار قسمت اول
11. کیک دو رنگ و دیپ چدار قسمت دوم
12. مینی لوف زیتون
13. پیراشکی گوشت قسمت اول (آماده سازی خمیر)
14. پیراشکی گوشت قسمت دوم
15. ساندویچ نان گیپور قسمت اول
16. ساندویچ نان گیپور قسمت دوم
17. ساندویچ نان توری
18. مینی کیک پنیری سیب زمینی
19. مینی کیک میگو قسمت اول
20. مینی کیک میگو قسمت دوم
21. کروسان خانگی قسمت اول
22. کروسان خانگی قسمت دوم
23. کروسان مارچوبه
24. آموزش خمیر دنیش
25. نحوه تا زدن خمیر دنیش
26. رول گردو کارملی
27. مینی بانز بیسکو لوتوس قسمت اول
28. مینی بانز بیسکو لوتوس قسمت دوم
29. ویکتوریا کیک رزبری و فندق
30. داکواز کیک میوه قسمت اول
31. داکواز کیک میوه قسمت دوم
32. داکواز کیک میوه قسمت سوم
33. آموزش خمیر سابله قسمت اول
34. آموزش خمیر سابله قسمت دوم
35. کوکی برانیز میکس بری
36. مینی کیک فرره روشه قسمت اول
37. مینی کیک فرره روشه قسمت دوم
38. تارتلت شکلات و کارامل
39. فینانسیر شکلاتی قسمت اول
40. فینانسیر شکلاتی قسمت دوم
41. خمیر هزارلا خانگی
42. مینی پای توت فرنگی
43. نحوه تفت دادن قارچ
44. مینی لوف فاهیتای مرغ و جعفری قسمت اول
45. مینی لوف فاهیتای مرغ و جعفری قسمت دوم
46. مینی لوف فاهیتای مرغ و جعفری قسمت سوم
47. اسکن شکلاتی و بلوبری
48. اسکن بلوبری زنجبیلی قسمت اول
49. اسکن بلوبری زنجبیلی قسمت دوم

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!
سوالی داری؟