لایر کیک ها - پکیج اول

ویدیوی معرفی دوره

ویژگی‌های دوره

جلسات دوره (28 جلسه)

1. طرز صحیح اندازه گیری مواد
2. خامه فرم گرفته
3. برانیز کرم کیک با نوگتین بادام قسمت اول
4. برانیز کرم کیک با نوگتین بادام قسمت دوم
5. کیک رولت قسمت اول
6. کیک رولت قسمت دوم
7. مینی لایر کیک شکلات و پنیر قسمت اول
8. مینی لایر کیک شکلات و پنیر قسمت دوم
9. دسر پرتقال و شکلات با استروسل بادام قسمت اول
10. دسر پرتقال و شکلات با استروسل بادام قسمت دوم
11. شارلوت کیک شکلات و پنیر قسمت اول
12. شارلوت کیک شکلات و پنیر قسمت دوم
13. شارلوت کیک شکلات و پنیر قسمت سوم
14. طرحدار کردن خمیر دکور
15. لایرکیک موسلینی وانیل و توت فرنگی قسمت اول
16. لایرکیک موسلینی وانیل و توت فرنگی قسمت دوم
17. لایرکیک موسلینی وانیل و توت فرنگی قسمت سوم
18. لایرکیک موسلینی وانیل و توت فرنگی قسمت چهارم
19. یوگو توت فرنگی و پسته با کراست بادام قسمت اول
20. یوگو توت فرنگی و پسته با کراست بادام قسمت دوم
21. دسرموگواپل تتن قسمت اول
22. دسرموگواپل تتن قسمت دوم
23. دسرموگواپل تتن قسمت سوم
24. ردولوت لایرکیک قسمت اول
25. ردولوت لایرکیک قسمت دوم
26. ردولوت لایرکیک قسمت سوم
27. دسر موز و شکلات با کره بادام قسمت اول
28. دسر موز و شکلات با کره بادام قسمت دوم

تصاویر دوره

معرفی دوره

لایرکیک یعنی کیک لایه لایه! در لایرکیک، ماندانا حسین‌زاده با طرز صحیح اندازه‌گیری مواد شروع می‌کند، و با شما تا پخت حرفه‌ای بیش از 5 مدل کیک لایه‌ای همراه است. بعد ا زگذراندن این دوره، درصورتی که بخواهید تنوع بیشتری به مهارت کیک‌پزی خود بدهید و در این زمینه حرفه‌ای تر عمل کنید، می‌توانید در پکیج دوم لایرکیک که به صورت انلاین در وب سایت تاندوری قرار دارد، شرکت و با همراهی تاندوری شروع به کسب درامد از این طریق کنید.

مدرس دوره

ماندانا حسین زاده
ماندانا حسین زاده

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!