آموزش موچی - شیرینی ژاپنی

معرفی دوره

موچی یک شیرینی بامزه، هم از نظر طعم و هم از نظر ظاهر است! خاستگاه این مدل شیرینی جذاب و رنگی رنگی، به چین برمی‌گردد اما د رکره هم تهیه می‌شود. اگر اهل خلاقیت و تنوع هستید و دوست دارید یک پذیرایی متفاوت از عزیزان خود داشته باشید، رویا جنتی در 120 دقیقه به شما یاد می‌دهد که چگونه یک شیرینی متفاوت و بین المللی درست کنید. با تمرین و پخت حرفه‌ای این مدل شیرینی جدید نیز می‌توانید کسب و کار خانگی خود را آغاز کنید.
موچی چیه؟ موچی یه شیرینی با اصالت ژاپنیه، اما تو کره هم طرفداران زیادی داره و اکثرا فکر میکنن موچی برای کشور کره است. موچی یه شیرنی بسیار نرم و لطیف که در اصل کیک برنجی شیرین هستش.

جلسات دوره (7 جلسه)

1. آموزش خمیر موچی
2. آموزش خمیر لوبیایی شیرین
3. آموزش موس پایه برای فیلینگ موچی
4. فیلینگ موچی
5. آموزش موچی با آبمیوه
6. تزئینات موچی
7. ساخت خمیر موچی

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

نظرات کاربران (8 نظر)

هستی احمدی
هستی احمدی
امتیاز: 2

فیلمها منظم نیست و از وسط یک آموزش به آموزش دیگه میره

ثناعزیزیان
ثناعزیزیان
امتیاز: 5

سلام عالی وکامل سپاسگزارم

سپسده حسن زاده
سپسده حسن زاده
امتیاز: 5

عالی بود

بیتا جعفری
بیتا جعفری
امتیاز: 5

عالی

محیا قاسمی
محیا قاسمی
امتیاز: 5

عالی بود

پرستو قبادی
پرستو قبادی
امتیاز: 3

سلام وقت بخیر،امیدوارم به این نظر توجه بشه و انجام بشه،تمام آموزش ها رو دیدم ولی ناقص هستن،بخش فیلینگ ها کامل گفته نشد برای ترکیب ها،مقدارها تو فیلم گفته نشد که بهتره باشه،نحوه بستن موچی گفته نشد،بخش آموزش فیلینگ ها اول باید اسم فیلینگ گفته و بعد مراحلش طی بشه،با تشکر.

مهتا رحیمیان
مهتا رحیمیان
امتیاز: 2

خمیر لوبیای شیرین رو که توضیح می‌دادند یهو شد فیلینگهای دیگه و متوجه نشدم چی شد

سناصادقیان
سناصادقیان
امتیاز: 4

دوره ی کمیاب و خوبی بود

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!