آموزش انواع شیرینی عید

معرفی دوره

اعیاد، یکی از آن مناسبت‌هایی است که چشم همه مهمانان به تنوع و شکل و ظاهر شیرینی‌هایی است که به آن‌ها تعارف می‌شود. شیرینی عید باید علاوه بر ظاهر جذاب و اشتهابرانگیز، طعم و بافت دلچسبی داشته باشد. اندازه شیرینی نیز بسیار اهمیت دارد. معمولا از شیرینی‌های خیلی بزرگ برای پذیرایی از مهمانان در اعیاد استفاده نمی‌شود. ماندانا حسین‌زاده در این دوره شیرینی عید، بیشتر از 10 نوع شیرینی خوشمزه عید را می‌دهد. همچنین به شما می‌گوید که روش اندازه‌گیری درست مواد به چه صورت است
توضیحات

جلسات دوره (29 جلسه)

1. طرز اندازه گیری مواد
2. کوکی کاپوچینو قسمت اول
3. کوکی کاپوچینو قسمت دوم
4. بلوم بادام و پرتقال
5. کوکی سوهان
6. توپک باقلوا
7. بانافی چاکلت
8. چاکلت پینات لینزر
9. کوکونات ساوارین
10. اسپیشیال لمون برد قسمت اول
11. اسپیشیال لمون برد قسمت دوم
12. پاپایا فلورشین قسمت اول
13. پاپایا فلورشین قسمت دوم
14. فانتاریای پنیر و شکلات
15. حلقه های بادام و بلوبری
16. باتر اسکاچ بالز کوکی
17. کاراملی کردن شیر عسلی
18. سیگارت نارگیل و شکلات قسمت اول
19. سیگارت نارگیل و شکلات قسمت دوم
20. نوگتین مارشمالو قسمت اول
21. نوگتین مارشمالو قسمت دوم
22. والنات موکا اسکوئر قسمت اول
23. والنات موکا اسکوئر قسمت دوم
24. اسپریت کوکی با ناگت بادام
25. والس تافی و شکلات قسمت اول
26. والس تافی و شکلات قسمت دوم
27. قطاب مصری قسمت اول
28. قطاب مصری قسمت دوم
29. قطاب مصری قسمت سوم

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!
سوالی داری؟