کیک رگه دار

ویدیوی معرفی دوره

ویژگی‌های دوره

جلسات دوره (23 جلسه)

1. طرز صحیح اندازه گیری
2. خامه فرم گرفته
3. کیک رگه دار پرتقالی
4. روش پخت کدو حلوایی
5. کیک رگه دار کدو حلوایی قسمت اول
6. کیک رگه دار کدو حلوایی قسمت دوم
7. کیک رگه دار اوریو
8. مارمالاد زربری
9. کیک رگه دار ردولوت
10. کیک رگه دار باقلوا
11. کیک رگه دار موز و قهوه
12. کیک رگه دار اسنیکرز
13. طرز تهیه کارامل
14. کیک رگه دار توت فرنگی
15. کیک رگه دار سیب
16. کیک رگه دار نعنا
17. کیک رگه دارنارگیل
18. کیک رگه دار لیمو
19. کیک رگه دار لوتوس
20. کیک رگه دار devil's food
21. کرم شکلاتی
22. کیک رگه دار اسفناج
23. کیک رگه دار مرغ و بادمجان

تصاویر دوره

معرفی دوره

در این دوره کیک و شیرینی، ماندانا حسین زاده به شما نحوه پخت کیک‌های رگه‌دار را در 23 جلسه می‌دهد. با گذراندن این 23 جلسه، نحوه پخت کیک رگه دار کدو حلوایی، کیک رگه دار ردولوت، کیک رگه دار موز و قهوه و بیش از 5 نوع کیک رگه دار دیگر را یاد می‌گیرید و بعد از پایان دوره، گواهی اتمام دوره آموزشی خود را دریافت خواهید کرد. تاندوری به شما کمک می‌کند با اتمام این دوره آموزشی بتوانید کسب و کار خانگی خود را در زمینه شیرینی‌پزی آغاز کنید.

مدرس دوره

ماندانا حسین زاده
ماندانا حسین زاده

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!