طرز تهیه خورش فسنجون مجلسی

حدیث الیاسی
حدیث الیاسی
| خواندن 2 دقیقه 25 آبان 1401
طرز تهیه خورش فسنجون مجلسی

فسنجون، یکی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین خوشت‌های ایرانی است که اغلب افراد علاقه شدیدی به آن دارند و تقریبا در بین غذاها، اولویت اول تا سوم آن‌ها این است که در مجالس و مهمانی‌ها خورش فسنجون سرو شود. در این مقاله، تاندوری مرحله به مرحله، نحوه پخت خورش فسنجون را به شما آموزش می‌دهد. آکادمی مهارت و خلاقیت تاندوری مجموعه کاملی از دوره‌های آموزش آشپزی، انواع کیک و شیرینی‌پزی را با بهترین مدرسان در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است.

مواد لازم برای خورش فسنجون

مواد لازم برای خورش فسنجون

مواد لازم برای درست‌کردن خورش فسنجون

گردو: 300 گرم

پیاز: 2 عدد

مغز ران/ سینه مرغ: 3 عدد

رب انار: 6 قاشق غذاخوری

نمک: به مقدار لازم

زردچوبه: 1 قاشق چایخوری

زعفران دم‌کرده: 1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری

شکر: 3 قاشق غذاخوری

مراحل درست‌کردن خورش فسنجون

مرحله 1:

پیازها را رنده کنید و با مقداری روغن تفت دهید.

مرحله 1

مرحله 2:

مرغ و ادویه‌ها را اضافه کنید تا مرغ کاملا تغییر رنگ دهد.

مرحله 3: اضافه‌کردن ادویه‌ها به فسنجون

مرحله3:

گردوها را آسیاب کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله 4:

2 تا 3 پیمانه آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا آب به قل‌زدن بیفتد.

مرحله 3: اضافه‌کردن گردو به فسنجون

مرحله 5:

رب انار را به ترکیب اضافه کنید و خورش فسنجون را به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی بپزد.

مرحله 5 : اضافه‌کردن رب انار به ترکیب

مرحله 6:

بعد از اتمام 2 ساعت، زعفران دم‌کرده و شکر را اضافه کنید و دوباره اجازه دهید تا 15 دقیقه بپزد.

مرحله 6: اضافه‌کردن شکر و زعفران به فسنجون

فسنجون شما آماده سرو است! نوش جان!

“نکته مهم: این مدل فسنجون برای افرادی که به فسنجون شیرین علاقه دارند مناسب است؛ درصورتی که جز آن دسته از افراد هستید که فسنجون ترش دوست دارید و یا ترجیح می‌دهید که شیرینی کمتری داشته باشد، می‌تواندی شکر نزنید یا شکر کمتری بزنید.”

مطالب پیشنهادی مجله تاندوری:

طرز تهیه کله جوش خوشمزه (مرحله به مرحله)

برای شما