طرز تهیه کوکی موزی با شکلات چیپسی

فهیمه شریفی
فهیمه شریفی
| خواندن 3 دقیقه 14 اسفند 1401
طرز تهیه کوکی موزی با شکلات چیپسی

کوکی موزی، یکی از خوشمزه‌ترین مدلهای کوکی است که خوردن آن به همراه چای و قهوه بسیار دلچسب خواهد بود. شما می توانید کوکی های موزی را با استفاده از موزهای رسیده و پخته درست کنید و عصرانه‌ای مقوی برای اعضای خانواده خود تهیه کنید. بافت کوکی موزی بسیار نرم و لطیف است و مقدار زیادی پتاسیم و مواد مقوی در این کوکی وجود دارد. اگر هوس یکی از بهترین نوعهای کوکی را کرده اید حتما این کوکی موزی خوشمزه را امتحان کنید.

 

کوکی موزی با شکلات چیپسی

 

مواد لازم برای درست کردن کوکی موزی با شکلات چیپسی

۲۵۶ گرم آرد همه منظوره

۱ قاشق چای خوری جوش شیرین

1 عدد موز رسیده له شده

۱ عدد تخم مرغ

۲۴۰ گرم کره نرم شده

۱۰۰ گرم شکر قهوه ای روشن

۱۰۰ گرم شکر سفید

1 فنجان شکلات چیپسی

 

طرز تهیه کوکی موزی با شکلات چیپسی

 

مراحل پخت کوکی موزی با شکلات چیپسی

کره و شکر را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و حدود ۳ دقیقه هم بزنید تا سبک و پفکی شود. برای هم زدن کره و شکر بهتر است از همزن دستی یا همزن برقی استفاده کنید.

تخم مرغ و وانیل را به ترکیب کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

موز له شده را به ظرف موردنظر اضافه کنید و به هم زدن ترکیبات ادامه دهید.

آرد را به همراه جوش شیرین و شکلات چیپسی را داخل همان کاسه بریزید. با استفاده از یک کفگیر پلاستیکی، آرد و شکلات چیپسی را هم بزنید تا کامل ترکیب شوند.

با استفاده از یک اسکوپ بستنی یا قاشق بزرگ، خمیر را بردارید و به شکل کوکی در بیاورید. کوکی ها را روی سینی بچینید و حداقل به مدت ۲ ساعت تا یک شبانه روز در یخچال قرار دهید تا طعم مواد کوکی با هم ترکیب شوند.

هر زمان که خواستید کوکی موزی را درست کنید، خمیر کوکی را از یخچال خارج کنید و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید.

فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و اجازه دهید تا داخل فر به‌خوبی گرم شود.

پس از قرار دادن کوکی ها در فر، اجازه دهید که کوکی موزی به مدت ۱۲ دقیقه بپزد و بعد از پخت ۳۰ دقیقه در فر با حالت خاموش قرار دهید تا خنک شود. سپس کوکی ها را از فر خارج کنید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر در دمای آشپزخانه قرار دهید.

 

طرز تهیه کوکی موزی

 

ترفندهای جالب برای درست کردن کوکی موزی

برای خوشمزگی کوکی های موزی و افزایش خواص آنها، به ترفندهای زیر توجه داشته باشید:

  1. می توانید به جای آرد همه منظوره از آرد بدون گلوتن یا حتی آرد شیرینی پزی استفاده کنید.
  2. اگر رژیم گیاهخواری دارید، برای داشتن یک کوکی گیاهی از کره گیاهی و تخم کتان استفاده کنید.
  3. در صورت تمایل، کمی دارچین روی کوکی ها بریزید یا انواع مغزها مانند گردو، تخم کتان یا کشمش را به خمیر کوکی اضافه کنید.
  4. اگر می خواهید موز را بدون کثیف کاری له کنید، بهترین روش له کردن آن در پوست موز و با دستتان است. برای این کار موز را نگه دارید و با انگشتان خود از دو طرف فشار دهید تا داخل پوستش نرم شود.
  5. در این دستور باید موز را همزمان با تخم مرغ و عصاره وانیل به ترکیب اضافه کنید.
  6. ریختن موز باعث نرم شدن کوکی خواهد شد و به چسبیدن خمیر کمک می کند.
  7. به جای شکر قهوه ای، می توانید از شکر سفید استفاده کنید.
  8. این کوکی ها را می توانید در تابه دوطرفه هم درست کنید.
  9. بیشتر شدن مقدار آرد در خمیر کوکی، باعث سفت شدن کوکی می شود؛ پس بهتر است از اضافه کردن آرد به خمیر کوکی خودداری کنید.
  10. کوکی های موزی را داخل طرف درب بسته محیط خنک نگهداری کنید.

 

طرز تهیه کوکی موزی با شکلات چیپسی

 

جمع بندی مطالب

در این نوشته، با طرز تهیه کوکی موزی با شکلات چیپسی آشنا شدید که یکی از خوشمزه ترین مدلهای کوکی است. کوکی موزی، بافت نرم و لطیفی دارد و درست کردن آن بسیار راحت است.

اگر دوست دارید روش درست کردن انواع کوکی فندقی، کوکی بادام زمینی، کوکی میوه ای، کوکی دابل چاکلت و… را یاد بگیرید، می توانید در دوره آموزشی کوکی کافی‌شاپی شرکت کنید. با شرکت در این دوره آموزشی، شما مهارت خود را در زمینه درست کردن انواع کوکی افزایش می دهید و حتی می توانید از راه درست کردن کوکی و شیرینی در منزل کسب درآمد کنید.

از اینکه تا انتهای این نوشته با ما همراه بودید از شما متشکریم و از شما دعوت می کنیم طرز تهیه بیسکویت ساده برای کودکان را در وبلاگ تاندوری مطالعه کنید و با روش درست کردن کوکی گردویی لاهیجان آشنا شوید.

 

 

 

 

 

برای شما